Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τους πήρε και τους σήκωσε το Anfield, στους «8» η Liverpool με σκορ 11-2!

Τους πήρε και τους σήκωσε το Anfield, στους «8» η Liverpool με σκορ 11-2!

Η Liverpool επικράτησε θριαμβευτικά και στη ρεβάνς επί της Sparta Prague στο Anfield, νικώντας με 6-1 και περνώντας στα προημιτελικά του Europa League.

Πρώτο ημίχρονο:

Τους πήρε και τους σήκωσε τους Τσέχους από το 7ο ως το 14ο λεπτό! Ο Nunez άνοιξε το σκορ από ασίστ του Dominik Szoboszlai, για να έρθει ο Bobby Clark AMEΣΩΣ μετά τη σέντρα της Sparta να διπλασιάσει το προβάδισμα και να σκοράρει για πρώτη φορά με την πρώτη ομάδα των Reds! O Mo Salah με το γκολ του στο 10′ αντάλλαξε ρόλους με τον Clark, ο οποίος του έκανε την ασίστ, ενώ δημιούργησε και το γκολ του Cody Gakpo στο 14′! Η Sparta, με τη βοήθεια και του εξαιρετικού κοινού της, συνήλθε μετά από λίγη ώρα, και στο 4-1 μετρίασε τη διαφορά του σκορ με τον Veljko Birmancevic, που νίκησε τον Kelleher σε τετ-α-τετ. Είχε προηγηθεί και μία χαμένη ευκαιρία του Darwin από τη μικρή περιοχή στο 40′.

Δεύτερο ημίχρονο:

Χωρίς καμία αγωνία εξελίχθηκε το δεύτερο ημίχρονο, γεγονός που επέτρεψε στους παίκτες του Klopp να μπουν απελευθερωμένοι και να διασκεδάσουν το παιχνίδι. Στο πρώτο δεκάλεπτο του β’ μέρους βρήκαν άλλα δύο γκολ με τους Szoboszlai και Gakpo, με τον Mo Salah να δημιουργεί αυτό του Ούγγρου και να κάνει χατ-τρικ σε ασίστ! Λίγα αξιοσημείωτα πράγματα συνέβησαν έκτοτε, με ένα από αυτά να είναι το ντεμπούτο του Mateusz Musialowski με την πρώτη ομάδα. Αύριο η κλήρωση των προημιτελικών!

Liverpool: Kelleher; Bradley, Quansah (Van Dijk 66′), Gomez (Τσιμίκας 46′), Robertson; Endo (McConnell 46′), Szoboszlai, Clark (Musialowski 73′); Salah, Gakpo, Nunez (Elliott 46′)

Πάγκος: Adrian, Mrozek, Mac Allister, Diaz, Gordon, Koumas, Danns

Sparta Prague: Vindahl; Preciado, Vitik, Krejci, Zeleny; Solbakken, Kairinen, Laci; Birmancevic, Rynes, Kuchta

Επόμενος αγώνας για τους Reds την Κυριακή με τη Manchester United για το FA Cup.

Πανηγυρισμοί στο Anfield.
Πανηγυρισμοί στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com