Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εντυπωσιασμένος ο Carra με την «εξαφάνιση» του Haaland από τον Virgil

Εντυπωσιασμένος ο Carra με την «εξαφάνιση» του Haaland από τον Virgil

Ο Jamie Carragher ήταν γεμάτος επαίνους για τον Virgil van Dijk μετά την εντυπωσιακή του εμφάνιση απέναντι στην Erling Haaland στο Anfield. Αυτό που έκανε ο Virgil van Dijk στον Erling Haaland, άφησε άναυδο τον Jamie Carragher μετά την ισοπαλία της Liverpool.

Το ζευγάρι βρέθηκε αντιμέτωπο για μεγάλο μέρος της συναρπαστικής αναμέτρησης της Liverpool με τη Manchester City στην Premier League το απόγευμα της Κυριακής, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο Anfield. Ο John Stones είχε ανοίξει το σκορ για τους πρωταθλητές, πριν το πέναλτι του Alexis Mac Allister εξασφαλίσει την ισοπαλία.

Ο Haaland ήταν στη συνέχεια το αντικείμενο της συζήτησης μετά τον αγώνα στο στούντιο του Sky Sports, με τον Carragher να λέει: «Ήταν λαμπρό. Είπα πριν από το παιχνίδι, ότι οι καλύτεροι κεντρικοί αμυντικοί στον κόσμο, ακόμα και στην Premier League όπως οι Tony Adams, John Terry, τέτοιου είδους φιγούρες για τους συλλόγους τους και τον βλέπω στην ίδια κατηγορία για τη Liverpool.»

Δεδομένου ότι ο Haaland, όπως αναφέρθηκε, περιορίστηκε σε πολύ λίγα πράγματα σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, όπως ήταν φυσικό, η συζήτηση άλλαξε ως προς το ποιος παίκτης θεωρείται περισσότερο ξεχωριστός, παρά το γεγονός ότι αμφότεροι έπαιζαν σε εντελώς διαφορετικές θέσεις. Ο Carragher, ωστόσο, εξακολούθησε να υποστηρίζει τον Van Dijk ως τον καλύτερο all-rounder, επιμένοντας ότι οι δυνατότητες του Ολλανδού υπερτερούν των ταλέντων του Haaland.

«Όλοι οι μεγάλοι παίκτες σε προσέχουν στα μετόπισθεν και γι’ αυτό ήταν ο άνθρωπος του αγώνα. Κοιτάξτε ποιον είχε απέναντί του ο Virgil. Ο Erling Haaland είναι ο καλύτερος σέντερ-φορ στον κόσμο και για μένα, ενώ ο Van Dijk είναι ακριβώς εκεί ως ο καλύτερος κεντρικός αμυντικός. Αλλά στην πραγματικότητα πιστεύω ότι είναι καλύτερος κεντρικός αμυντικός από ό, τι ο Haaland είναι επιθετικός.
Τόσο ψηλά αξιολογώ τον Van Dijk, είναι απολύτως εξαιρετικός, διότι όταν κοιτάζετε τη μάχη μεταξύ του καλύτερου κεντρικού αμυντικού του πρωταθλήματος και του καλύτερου σέντερ φορ, ο Van Dijk βγήκε πρώτος».

Εντυπωσιασμένος ο Carra με την «εξαφάνιση» του Haaland από τον Virgil
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com