Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κατηγορεί η FA την Nottingham για τα «σκηνικά» στο παιχνίδι με Liverpool

Κατηγορεί η FA την Nottingham για τα «σκηνικά» στο παιχνίδι με Liverpool

Η Nottingham Forest και ο προπονητής της πρώτης ομάδας της Steven Reid, κατηγορήθηκαν από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για ανάρμοστη συμπεριφορά, λόγω της αντιπαράθεσης με τον διαιτητή Paul Tierney μετά την ήττα του Σαββάτου στην Premier League από τη Liverpool.

Ο Reid αποβλήθηκε αφού μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να διαμαρτυρηθεί στον Tierney στο τέλος του αγώνα, τον οποίο η Forest έχασε 1-0 με γκολ του Darwin Nunez στο τέλος των καθυστερήσεων.

Ο αναλυτής του διαιτητή της Forest Mark Clattenburg, δήλωσε ότι ο σύλλογος ήταν «θιγμένος» από τη λανθασμένη απόφαση του Tierney στις καθυστερήσεις να δώσει την μπάλα στη Liverpool στην περιοχή των Reds, αντί για τη Forest που είχε την κατοχή σε μια επιθετική περιοχή, όταν διέκοψε το παιχνίδι για τραυματισμό του Ibrahima Konate στο κεφάλι.

Υποστηρίζεται ότι η γλώσσα του Reid προς τον Tierney ήταν υβριστική ή και προσβλητική, γεγονός που οδήγησε στην αποβολή του, και ότι ενήργησε με ανάρμοστο τρόπο μετά την αποβολή του.

Η Forest κατηγορείται ότι δεν διασφάλισε την ορθή συμπεριφορά των παικτών και του τεχνικού προσωπικού της. Ο Reid και ο σύλλογος έχουν προθεσμία μέχρι τις 13 Μαρτίου για να απαντήσουν στις κατηγορίες. Εννοείται ότι δεν θα ληφθούν περαιτέρω μέτρα κατά κανενός άλλου από τη Forest.

Ο σύλλογος της Forest απέρριψε τις αναφορές ότι ο ιδιοκτήτης της χρειάστηκε να συγκρατηθεί από τους υπεύθυνους ασφαλείας αφού κυνήγησε τον Tierney στο τούνελ, αλλά είπαν ότι πλησίασε τον διαιτητή.

Ο Tierney δεν θα σφυρίξει παιχνίδι στην Premier League αυτό το Σαββατοκύριακο και αντ’ αυτού έχει επιλεγεί ως VAR για τον εντός έδρας αγώνα της Arsenal με την Brentford το Σάββατο. Πηγές προσκείμενες στον οργανισμό διαιτητών Professional Game Match Officials Limited (PGMOL) διαψεύδουν ότι έχει εκπέσει.

Ο Clattenburg δήλωσε στο BBC Radio 5 Live μετά το παιχνίδι: «Η Forest θα έπρεπε να έχει πάρει πίσω την μπάλα. Αν ο διαιτητής σταματήσει το παιχνίδι, πρέπει να δώσει την μπάλα πίσω στην ομάδα που την έχει στην κατοχή της. Αυτή ήταν η Forest.
Όταν η μπάλα δόθηκε στον τερματοφύλακα, με τη Liverpool να σκοράρει στη συνέχεια, μπορείτε να καταλάβετε γιατί η Forest είναι θιγμένη.
Δεν έχω μιλήσει με τον διαιτητή – θα το αφήσω αυτό στον σύλλογο. Πήγα να μπω στα αποδυτήρια του διαιτητή μετά το παιχνίδι, αλλά δεν μου το επέτρεψε ο Tierney».

Κατηγορεί η FA την Nottingham για τα «σκηνικά» στο παιχνίδι με Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com