Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Kelleher: «Δεν τα παρατήσαμε στο City Ground»

Kelleher: «Δεν τα παρατήσαμε στο City Ground»

Ο Caoimhin Kelleher, ο οποίος ξεκίνησε ξανά βασικός το Σάββατο και μάλιστα κράτησε ανέπαφη την εστία του, εξήγησε πως ήρθε το διπλό των Reds με 0-1 στο City Ground επί της City Ground.

Ο Ιρλανδός αποδεικνύει τον τελευταίο μήνα πως μπορεί να αντικαταστήσει επάξια τον Alisson Becker στο διάστημα που θα απουσιάσει ο Βραζιλιάνος, λόγω του τραυματισμού του.

Μιλώντας στο site της ομάδας, ανέφερε:

“ Προφανώς ήταν μεγάλος αγώνας από τα παιδιά να μείνουν σε αυτό μέχρι το τέλος και νομίζω ότι πήραμε την ανταμοιβή μας. ”

“ Πιστεύω ότι αξίζαμε να κερδίσουμε, σίγουρα, στο σύνολο του αγώνα, οπότε ναι, είμαστε ευχαριστημένοι με τη νίκη. Προφανώς [υπάρχει] μια μεγάλη νοοτροπία σε όλη την ομάδα, ακόμα και στους νέους, και έχουμε αυτή τη στάση μάχης και ποτέ να μην τα παρατάμε και το δείξαμε ξανά, κάτι που ήταν ευχάριστο. ”

“ Ξέρω την ποιότητα που έχουμε, οπότε έχω πάντα την πεποίθηση ότι θα πετύχουμε ένα γκολ. Έτσι, μέχρι το τέλος, είχα την πεποίθηση ότι θα πάρουμε κάτι. ”

“ Είναι πάντα το κίνητρο με τον εαυτό μου και την αμυντική γραμμή, να κρατήσω το μηδέν, και μετά ξέρουμε ότι αν το κρατήσουμε αυτό, έχουμε μεγάλες πιθανότητες να κερδίσουμε με την ποιότητα που έχουμε στην επίθεση. ”

“ Λοιπόν, είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε άλλο ένα ματς και ελπίζω ότι μπορούμε να συνεχίσουμε με αυτή τη δυναμική και να πάρουμε περισσότερα τρίποντα. ”

Ο Kelleher κράτησε το μηδέν στην εστία του.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com