Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Με εμφάνιση ρετρό της Liverpool ο Trent στη συνέντευξη του FourFourTwo

Με εμφάνιση ρετρό της Liverpool ο Trent στη συνέντευξη του FourFourTwo

Ο Trent Alexander-Arnold της Liverpool είναι το εξώφυλλο του νέου τεύχους του γνωστού ποδοσφαιρικού περιοδικού FourFourTwo, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό.

Ο υπαρχηγός των Κόκκινων φωτογραφήθηκε με ρετρό φανέλες της Liverpool στο αφιέρωμα, όπου μιλάει για τη νοοτροπία του όταν εκτέλεσε το κόρνερ απέναντι στην Barcelona, για το πώς θα γίνει περισσότερο ηγέτης, για το πώς θα εκθρονίσει τη Manchester City, για τις επιθυμίες της Αγγλίας στο Euro 2024 και για τις φιλοδοξίες του για το μέλλον.

Η συνέντευξη περιλαμβάνει επίσης την επιθυμία του να γίνει ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και αναλύει λεπτομερώς την αλλαγή του ρόλου του στην ομάδα – τόσο ως υπαρχηγός όσο και από πλευράς τακτικής.

Το FourFourTwo ήταν μαζί με τον Trent για μία ώρα σε μια μυστική τοποθεσία στη γενέτειρά του, το West Derby στο Liverpool.

Φόρεσε δύο κλασικές φανέλες της Liverpool, μεταξύ των οποίων την εμβληματική φανέλα Candy της δεκαετίας του 1980 και τη φόρμα του 1994, τις οποίες παρείχε η Classic Football Shirts.

Εκτός από τη συνέντευξη στο περιοδικό, το οποίο πωλείται τώρα, θα υπάρξει και μια δεκάλεπτη συνέντευξη σε βίντεο στο κανάλι YouTube του FourFourTwo την επόμενη εβδομάδα.

Ο αναπληρωτής συντάκτης του FourFourTwo Matthew Ketchell δήλωσε: «Πήρα για πρώτη φορά συνέντευξη από τον Trent το 2018 στο σπίτι του, αμέσως μετά τη νίκη της Liverpool επί της Roma στον πρώτο αγώνα του ημιτελικού του Champions League.

Ο Trent το 2024 είναι ένα πιο σοβαρό και συγκεντρωμένο άτομο, είχαμε μια πολύ καλή συζήτηση και μίλησε λεπτομερώς για πράγματα όπως το να γίνει ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο μια μέρα, πώς δεν φοβάται τα λάθη και πώς απολαμβάνει τον νέο ηγετικό του ρόλο στον σύλλογο. Μου είπε επίσης ότι πιστεύει πως η Covid στέρησε από τη Liverpool ρεκόρ βαθμών και γκολ στην Premier League την περίοδο 2019/20 και γιατί η κατάκτηση του πρωταθλήματος ξανά θα σημαίνει περισσότερα για τη Liverpool απ’ ότι για τη Manchester City.

Είναι ένας δροσερός, έξυπνος τύπος και απόλαυσα τη συζήτηση μαζί του – ελπίζω ότι θα μπορέσω να κάνω το τρίτο μέρος σε λίγα χρόνια».

Με εμφάνιση ρετρό της Liverpool ο Trent στη συνέντευξη του FourFourTwo
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com