Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά το διπλό στο City Ground

Οι δηλώσεις του Klopp μετά το διπλό στο City Ground

Ο Jürgen Klopp μίλησε για τη μεγάλη σημασία του διπλού επί της Nottingham Forest με 0-1 στο City Ground το απόγευμα του Σαββάτου, κάνοντας ειδική αναφορά στον τρόπο, με τον οποίο ήρθε το τέρμα του Darwin Nunez στο τέλος.

Ο Γερμανός προπονητής ρωτήθηκε για το αν το διπλό μπορεί να αποδεχθεί καθοριστικό στο τέλος:

“ Θα το δούμε αυτό. Ήταν, είναι τόσο σημαντικό το γκολ που σου δίνει τρεις βαθμούς. Ένα τέτοιο διπλό είναι πάντα υπερ-καθοριστικό και υπεράξιο.

“ Οι άνθρωποι που τραγουδούν αυτό το τραγούδι για τον Darwin (σχετικό με τον πρώην Κόκκινο, Andy Caroll από τους φίλους της Forest), είναι ο καλύτερος τρόπος για να να σταματήσουν να το κάνουν αμέσως, αλλά μπορούν να το τραγουδούν αν ο Darwin απαντά όπως έκανε σήμερα. Πριν από αυτό είχε πολύ καλές στιγμές. Νομίζω ότι ήταν αυτός μετά από ένα στημένο, αν έχω δίκιο, όπου ήταν μια συγκλονιστική απόκρουση του τερματοφύλακα. Ήταν και αυτή η ευκαιρία του. Μπήκε πραγματικά αμέσως στο παιχνίδι, σε ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς προφανώς. ”

“ Το τέταρτο παιχνίδι σε 11 μέρες είναι πάντα δύσκολο. Με την κατάσταση στην ομάδα μας, είναι εξαιρετικά δύσκολο. Δεν ξεκινήσαμε ιδιαίτερα καλά, ήταν προφανές, αλλά δεν είχαμε πραγματικό ρυθμό – αυτό ήταν λίγο το πρόβλημα. Πρέπει να παίξεις γρήγορα απέναντι σε ένα αμυντικό μπλοκ, πρέπει να παίξεις στους σωστούς χώρους, είχαμε πάρα πολλούς παίκτες πίσω από την μπάλα – κανονικά πράγματα ποδοσφαίρου – και ούτως ή άλλως δημιουργήσαμε μερικές ευκαιρίες, όχι τα μεγαλύτερα. Είχαμε όμως μερικές ευκαιρίες που μας έδειξαν πώς μπορούμε να τα καταφέρουμε.”

“ Και μετά το δεύτερο ημίχρονο, το παιχνίδι γίνεται όλο και πιο δύσκολο, οι αντίπαλοι παλεύουν για το αποτέλεσμα, φέρνουν τον Taiwo [Awoniyi που είναι] μια πραγματική απειλή και κατάλληλος παίκτης στόχος για αντεπιθέσεις, [Anthony] Elanga και [Callum] Hudson- Odoi γύρω του, [Morgan] Gibbs-White τώρα με τον χώρο εκεί – αυτό είναι πραγματικά δύσκολο. ”

“ Αμυνθήκαμε εξαιρετικά στην τελευταία στιγμή με τους τέσσερις παίκτες τους και τους Caoimh [Kelleher] και Wataru [Endo] σε μια συγκεκριμένη στιγμή. ” Είπε ο Klopp.

“ Οπότε, το παιχνίδι είναι ανοιχτό, αυτό σημαίνει ότι μπορείς να το κερδίσεις και προφανώς ο Macca είχε μια ιδέα μετά από 98 λεπτά. Μια υπέροχη μπαλιά, [ένα] πραγματικά υπέροχο κομμάτι ποδοσφαίρου και ο Darwin είναι εκεί και σκοράρει το γκολ. Ένα πραγματικά καλό απόγευμα για εμάς στο τέλος.”

Για το γκολ που ήρθε στο έξτρα λεπτό των καθυστερήσεων και τη μπάλα που δόθηκε στους Reds στο 96ο λεπτό:

“ Ακριβώς το ίδιο έγινε και στο πρώτο ημίχρονο, έτσι δεν είναι; Ήταν ακριβώς το ίδιο, ακριβώς το αντίστροφο, σωστά; Περίμενα να γίνει ακριβώς έτσι γιατί έγινε στο πρώτο ημίχρονο έτσι. Αν δεν γινόταν στο πρώτο ημίχρονο, θα έκανα και εγώ μια ερώτηση. Αλλά θα υποθέσω τώρα ότι αυτός είναι ο κανόνας. Δεν ξέρω να είμαι 100% εκατό σίγουρος γιατί συνέβη δύο φορές και δύο φορές αντιμετωπίστηκε ακριβώς το ίδιο. Οπότε, δεν βλέπω πραγματικά τον λόγο για τις συζητήσεις γιατί αυτό είναι και δεν ξέρω πόσες πάσες έπρεπε να αλλάξουμε για να φτάσουμε εκεί και να πετύχουμε το γκολ. ”

“ Αλλά καταλαβαίνω 100% τον θυμό και τέτοια πράγματα της Nottingham, φυσικά. Παλεύουν για όλα και το καταλαβαίνω, αλλά νομίζω ότι με τη συγκεκριμένη κατάσταση όπου ήταν δύο φορές το ίδιο, τότε θα έλεγα ότι είναι συνεπές. ”

Αν τα γκολ στο τέλος του φέρνουν ικανοποίηση:

“ Ναι, απολύτως. Απολύτως. Τέσσερα παιχνίδια σε 11 μέρες, ελάτε τώρα. Πέντε σε 15 μέρες. Είναι πραγματικά δύσκολο. Είναι δύσκολο ούτως ή άλλως, αλλά με την κατάσταση της ομάδας μας είναι εξαιρετικά σκληρό. Το πώς τα αγόρια το πολέμησαν είναι πραγματικά ξεχωριστό. Το τέταρτο παιχνίδι ήταν το πιο δύσκολο. Ήταν πραγματικά μια απίστευτη προσπάθεια. Τα αγόρια έκαναν μια σωστή, σωστή προσπάθεια. Έπρεπε να παλέψουμε για αυτό και τα παιδιά το έκαναν και αν ήταν 0-0, είναι 0-0. Αυτό δεν αλλάζει το παιχνίδι, αυτό δεν αλλάζει την προσπάθεια, αλλά το γκολ προφανώς άλλαξε το αποτέλεσμα, τους βαθμούς και τέτοια πράγματα. ”

“ Για εμάς, είναι εξαιρετικά σημαντικό σήμερα και είμαι πολύ χαρούμενος με αυτό. Έτσι, τώρα έχουμε λίγες μέρες ακόμα μέχρι το επόμενο παιχνίδι. Το χρειαζόμαστε για να επαναφορτίσουμε τις μπαταρίες μας και μετά μπορούμε να προπονηθούμε σωστά, κάτι που είναι χρήσιμο. ”

“ Τις τελευταίες 11 μέρες δεν μπορούσαμε να προπονηθούμε καθόλου, απλώς αναρρώσαμε και παίξαμε ξανά. Αυτή είναι η κατάσταση. Υπερ-ειδική. Αν με ρωτούσατε πριν από 12 ημέρες αν ήταν δυνατόν να κερδίσουμε και τα τέσσερα ματς, θα έλεγα όχι. Αλλά τα αγόρια το κατάφεραν. ”

Αν είναι η μεγαλύτερη νίκη της σεζόν ως τώρα:

“ Πάντα νιώθεις πως η τελευταία η καλύτερη. Έχουμε μόνο 63 βαθμούς γιατί κερδίσαμε και τα άλλα παιχνίδια. Δεν ξέρω ακριβώς πότε έγινε και πώς, αλλά είναι όλα εξαιρετικά σημαντικά. ”

“ Αλλά σήμερα ήταν σαν το ματς με την Aston Villa (το 2019), όπου έπρεπε να το γυρίσουμε και ο Robbo σκόραρε… Νομίζω ότι ο Robbo θα μπορούσε να είχε σκοράρει σήμερα στο πρώτο ημίχρονο και ίσως θα έπρεπε, δεν ξέρω. Είχαμε, λοιπόν, στιγμές και στο πρώτο ημίχρονο. ”

“ Είχαμε ευκαιρίες. Πάντα, όταν παίζουμε ποδόσφαιρο είμαστε μια πολύ καλή ποδοσφαιρική ομάδα. Δεν παίζαμε αρκετά συχνά σωστό ποδόσφαιρο σήμερα, παίζαμε πάρα πολύ βιαστικά, αλλά μπορώ να το καταλάβω. Δεν μου αρέσει, αλλά είναι η αλήθεια. ”

Ο Jürgen Klopp αγκαλιά με τον Darwin Nunez.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com