Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ενθουσιασμένοι οι Red fans με την συνέντευξη του Jayden Danns

Ενθουσιασμένοι οι Red fans με την συνέντευξη του Jayden Danns

Αφού σκόραρε δύο φορές για την Liverpool το βράδυ της Τετάρτης, ο Jayden Danns έδωσε μια συνέντευξη μετά τον αγώνα, στην οποία μίλησε για το πώς αισθάνεται.

Ήταν μια απίστευτη εβδομάδα για τον Danns, ο οποίος από έναν σχετικά άγνωστο παίκτη της ακαδημίας έγινε νικητής του League Cup και σκόρερ στο Anfield μέσα σε μόλις τέσσερις ημέρες.

Έχοντας μπει στην ακαδημία σε ηλικία οκτώ ετών, ήταν πολύ ιδιαίτερο για τον επιθετικό όταν κέρδισε το παιχνίδι για τη Liverpool εναντίον της Southampton.

Ο 19χρονος είναι από το Merseyside και υποστηρίζει τον σύλλογο από την παιδική του ηλικία, αναζητώντας τον πατέρα του Nile Danns, ο οποίος πέρασε από την ακαδημία της Liverpool πριν μετακομίσει στη Blackburn.

Σε μια ιστορία του Instagram, ο Danns δημοσίευσε μια λαμπρή φωτογραφία του με τη στολή της Liverpool 2012/13 δίπλα στο κτίριο της ακαδημίας, πάνω από μια φωτογραφία του να σκοράρει στο Anfield.

Οι υποστηρικτές λάτρεψαν τη συνέντευξή του στο ITV 1 αμέσως μετά το παιχνίδι, καθώς η αγάπη του για τον σύλλογο εμφανίστηκε στον χαρακτήρα και στα λόγια του.

Είπε: «Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα! Υποστήριζα τον σύλλογο από τότε που ήμουν μικρός, από τη γέννησή μου, οπότε το να έρθω στην πρώτη ομάδα και να σκοράρω είναι εξωπραγματικό. Δεν μου φαίνεται αληθινό. Νιώθω σαν να είμαι σε ταινία. Δεν νομίζω ότι θα κοιμηθώ απόψε!»

Ο Danns ρωτήθηκε επίσης για το πώς μπορεί να είχε αντιδράσει ο πατέρας του, που είναι βοηθός προπονητή στην Tranmere, απαντώντας: «Είπε την τελευταία φορά όταν έκανα το ντεμπούτο μου ότι έκλαιγε, οπότε δεν ξέρω τι θα κάνει τώρα. Είναι στις εξέδρες και παρακολουθεί, όπως και η μαμά μου, ο αδερφός μου, η αδερφή μου και η νταντά μου. Είναι απίστευτο.»

Οι οπαδοί της Liverpool αλλά και οπαδοί άλλων συλλόγων, επαίνεσαν τον Danns και σίγουρα μοιράστηκαν την χαρά του:

Ενθουσιασμένοι οι Red fans με την συνέντευξη του Jayden Danns
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com