Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Tim Sherwood: «Ο Virgil αποτελεί τον ονειρικό παίκτη για κάθε manager»

Tim Sherwood: «Ο Virgil αποτελεί τον ονειρικό παίκτη για κάθε manager»

Μιλώντας στην εκπομπή ‘The Kelly and Wrighty’ o Tim Sherwood -πρώην manager των Spurs δήλωσε πως ο Virgil Van Dijk αποτελεί τον ιδανικό παίκτη για τον Jurgen Klopp αλλά και για οποιονδήποτε άλλο manager.

«Ο Virgil Van Dijk είναι ο παίκτης που ονειρεύεται να γίνει κάθε παιδί. Κοιτάζει τους μικρούς σε ηλικία παίκτες και τους λέει ότι όχι μόνο θα κάνει τη δική του δουλειά αλλά και θα τους προσέχει.» δήλωσε.

«Είναι σαν να τους λέει θα κάνω τη δική μου δουλειά οπότε εσείς παιδιά πιέστε ,δώστε τα όλα, δώστε ότι καλύτερο διαθέτετε και μην ανησυχείτε για τη δικιά μου κάλυψη γιατί μπορώ να το διαχειριστώ.» συνέχισε.

«Ο Van Dijk προσέχει τους νέους παίκτες. Και ως νέος παίκτης δεν πρόκειται να γίνεις ποτέ καλός αν δεν έχεις καλούς δασκάλους. Οι καλοί δάσκαλοι δεν βρίσκονται απαραίτητα στις πλευρές του γηπέδου αλλά μέσα στην ομάδα και από αυτήν την οπτική γωνία πιστεύω πως ο Van Dijk αποτελεί τον ιδανικό παίκτη για κάθε προπονητή.»

Ο Ολλανδός μπορεί να άργησε να επιστρέψει στο επίπεδο που τον είχαμε συνηθίσει πριν τον σοβαρό τραυματισμό του αλλά πλέον δείχνει ξανά τις πραγματικές του αρετές τόσο ως παίκτης όσο και ως αρχηγός της ομάδας.

Το νικητήριο τέρμα του στον Τελικό του Carabao Cup το άξιζε πραγματικά και επειδή ηγήθηκε δια του παραδείγματος στο τέλος- και με αυτόν τον τρόπο, έδειξε στους νέους παίκτες των Κόκκινων πως να ανεβάσουν την απόδοση τους ώστε να ανταπεξέλθουν στο ανώτερο δυνατό επίπεδο όπως αποδείχθηκε στην περίπτωση της κατάκτησης του 10ου τροπαίου του πρώην League Cup.

Tim Sherwood: «Ο Virgil αποτελεί τον ονειρικό παίκτη για κάθε manager»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com