Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Rob Edwards: «Ήταν η Liverpool και το Anfield στα καλύτερά τους!»

Rob Edwards: «Ήταν η Liverpool και το Anfield στα καλύτερά τους!»

Πραγματικός ιππότης ήταν για ακόμα μία φορά ο Rob Edwards, ο οποίος έδειξε ότι ξέρει να χάνει και αναγνώρισε την ανωτερότητα της Liverpool στο χθεσινό ματς.

Ο προπονητής της Luton παραδέχτηκε ότι ήταν στην ουσία αδύνατο για την ομάδα του να αντιδράσει αποτελεσματικά στον συνδυασμό της ανόδου της απόδοσης των παικτών του Klopp στο δεύτερο ημίχρονο και του εκκωφαντικού θορύβου του Anfield.

Ακολουθούν οι κυριότερες δηλώσεις του Ουαλού μετά την ήττα των Hatters από τους Reds:

«Θα έλεγα ότι τους θυμώσαμε με το προβάδισμα που πήραμε!»

«Στο δεύτερο ημίχρονο θεωρώ ότι απλά είδαμε το Anfield, είδαμε τη Liverpool, είδαμε ένα ποδόσφαιρο με ‘τέρμα τα γκάζια’. Το counter-pressing τους ήταν απίστευτο και μας προκάλεσε ασφυξία!»

«Οι οπαδοί τους ήταν καταπληκτικοί, και ήταν μάλλον δύσκολο για τους παίκτες μας να συγκεντρωθούν και να παίξουν όπως στο πρώτο ημίχρονο. Μας ‘έπνιξαν’ στο δεύτερο ημίχρονο κατά κάποιον τρόπο.»

Έπειτα ο 41χρονος μίλησε πιο αναλυτικά για το πώς οι νεοφώτιστοι επηρεάστηκαν από την ατμόσφαιρα του γηπέδου:

«Μας έβαλαν σε δεύτερο ρόλο.»

«Είναι απογοητευτικό να δέχεσαι γκολ από κόρνερ, όπως και από πλάγιο άουτ, με έναν θόρυβο τέτοιο που ο διπλανός σου συμπαίκτης δεν μπορεί να σε ακούσει! Πρέπει να μπορείς να διαχειρίζεσαι καλύτερα αυτές τις καταστάσεις.»

«Μεγαλύτερες και καλύτερες ομάδες έχουν έρθει εδώ και τους έχει συμβεί το ίδιο, οπότε δεν είναι ντροπή.»

«Ήταν σαν το Kop να επέβαλε μία ατμόσφαιρα από την οποία αδυνατούσαμε να ξεφύγουμε. Όπως είπα, ήταν η Liverpool και το Anfield στα καλύτερά τους – θεωρώ ότι ήταν θαυμάσιοι.»

Κύριος με τη Liverpool o Rob Edwards!
Κύριος με τη Liverpool o Rob Edwards!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com