Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Η Liverpool δεν ψάχνει μια lite έκδοση του Klopp»

«Η Liverpool δεν ψάχνει μια lite έκδοση του Klopp»

Σε εξέλιξη βρίσκεται στη Liverpool η αναζήτηση του εκλεκτού που θα αντικαταστήσει τον Jürgen Klopp, μετά το τέλος της φετινής σεζόν, όταν δηλαδή ο Γερμανός θα αποχαιρετήσει το Anfield, έπειτα από σχεδόν 9 χρόνια.

Οι Reds έχουν σαφώς ξεχωρίσει ορισμένες περιπτώσεις, όμως δεν έχουν καταλήξει σε κάποια λύση και σύμφωνα με τη Melissa Reddy του Sky Sports δεν αναζητούν μια lite έκδοση του Klopp.

Στον σύλλογο γνωρίζουν πως δεν είναι δυνατόν να βρεθεί ένας παρόμοιος προπονητής με τον 56χρονο, κάτι που σημαίνει πως ο διάδοχος του θα έχει διαφορετικά στοιχεία και θα παίζει άλλου τύπου ποδόσφαιρο (όπως ο Alonso) αλλά θα πρέπει να ταυτιστεί με την ομάδα, τον κόσμο και την πόλη, όπως το έχει κάνει ο Klopp με μεγάλη επιτυχία.

Αυτά τα τρία είναι τα ζητούμενα, όπως σημειώνει η Reddy, από τους ανθρώπους των Reds που βρίσκονται πίσω από την αναζήτηση του επόμενου προπονητή της ομάδας.

Το όνομα του Xabi Alonso, για τον οποίον ο Klopp μίλησε με τα καλύτερα λόγια, δικαίως βρίσκεται στη κορυφή της Κόκκινης λίστας, όμως για την ώρα δεν υπάρχει κάτι το περισσότερο στη συγκεκριμένη υπόθεση, με την Bayern Munich να τον κοιτάζει και εκείνη, αφού το διαζύγιο με τον Tuchel μοιάζει να είναι πλέον θέμα χρόνου.

Μια διαφορετική λύση αναζητά η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com