Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εκτός τελικού οι Jones και Jota, αγώνα δρόμου για City ο Alisson!

Εκτός τελικού οι Jones και Jota, αγώνα δρόμου για City ο Alisson!

Δεν είναι καλά τα νεότερα αναφορικά με τους τραυματισμούς των παικτών της Liverpool, καθώς επιβεβαιώθηκε η απουσία των Curtis Jones, Diogo Jota και Alisson Becker από τον Κυριακάτικο τελικό του Carabao Cup κόντρα στη Chelsea.

Ο Βραζιλιάνος keeper υπέστη μυϊκό τραυματισμό στην τελευταία προπόνηση πριν τον Σαββατιάτικο αγώνα με τη Brentford και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες για το Νησί θα λείψει από τους αγωνιστικούς για περίπου έναν μήνα, κάνοντας παράλληλα αγώνα δρόμου για να προλάβει είτε την αναμέτρηση με τη Manchester City (10 Μαρτίου), είτε το Merseyside Derby με την Everton (17 Μαρτίου), με τις πιθανότητες να μην είναι πάντως με το μέρος του.

Το επικρατέστερο σενάριο πάντως φαίνεται πως είναι να δούμε τον Ali να επιστρέφει στα τέλη Μαρτίου στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Brighton, μετά τη διακοπή για τους αγώνες των εθνικών ομάδων.

Οι Diogo Jota και Curtis Jones τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους του αγώνα με τους Bees και δεδομένα δεν υπολογίζονται τόσο για την Τετάρτη (κόντρα στη Luton), όσο και για την Κυριακή, όπως έδειξαν οι πρώτες εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκαν τη Δευτέρα.

Το πρόβλημα του Πορτογάλου στους συνδέσμους του γονάτου του αναμένεται να τον αφήσει εκτός δράσης για δύο μήνες, ενώ ο Jones κατά πάσα πιθανότητα θα χρειαστεί να απουσιάσει για μερικές εβδομάδες.

Εκτός του τελικού της Κυριακής θα μείνει επίσης ο Trent Alexander-Arnold, ενώ πολύ δύσκολα θα προλάβει και ο Dom Szoboszlai.

Οι Thiago, Joel Matip, Stefan Bajcetic και Ben Doak παραμένουν εκτός για το προσεχές διάστημα.

Νεότερα για τους συγκεκριμένους τραυματισμούς, αλλά και για την κατάσταση των Mo Salah και Darwin Nunez ενόψει Τετάρτης και Κυριακής θα γνωρίζουμε αύριο το μεσημέρι, μετά τη συνέντευξη τύπου του Jürgen Klopp από το AXA Training Centre.

Πολλοί οι τραυματισμοί για τη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com