Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Ο Alonso ξεχωρίζει στη νέα γενιά προπονητών»

Klopp: «Ο Alonso ξεχωρίζει στη νέα γενιά προπονητών»

ΚΕΡΔΙΣΤΕ 1 ταξίδι στο Liverpool για παιχνίδι της Ομάδας μας!

Ο Jürgen Klopp μίλησε με τα καλύτερα λόγια τον Xabi Alonso και τη δουλειά που κάνει ο Ισπανός στη Γερμανία με τη Bayer Leverkusen, εν μέσω φημών περί έλευσης του στο Anfield το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Klopp αποχωρεί στο τέλος της σεζόν από τη Liverpool και ο πρώην Κόκκινος θα μπορούσε να ήταν ο αντικαταστάτης του στην ομάδα.

Ο Γερμανός μιλώντας για την περίπτωση του, είπε:

“ Ο Xabi κάνει απίστευτη δουλειά. [Ακόμη και] αν δεν υπήρχαν οι φήμες γύρω, αν με ρωτούσατε πριν από οκτώ εβδομάδες για τον Xabi Alonso, θα έλεγα «Θεέ μου».

“ Οι «δεινόσαυροι» αν θέλετε, [Carlo] Ancelotti, [José] Mourinho, [Pep] Guardiola, ίσως εγώ, δεν θα το κάνουμε για τα επόμενα 20 χρόνια, [αλλά] η επόμενη γενιά είναι ήδη εκεί και θα το κάνει, ας πούμε ότι ο Xabi είναι ο ξεχωριστός σε αυτό το τμήμα. ”

“ Το ποδόσφαιρο που παίζει, οι ομάδες που στήνει, οι μεταγραφές που έκανε, ήταν απολύτως εξαιρετικές. ”

“ Είναι σούπερ εντυπωσιακό. Όχι μόνο οι βαθμοί αλλά και ο τρόπος που παίζουν. Και στα δύο παιχνίδια με την Bayern, η Leverkusen ήταν σαφώς η καλύτερη ομάδα και αυτό είναι σπάνιο. ”

“ Για να είμαι ειλικρινής όταν νικήσαμε την Bayern με τη Dortmund, ήταν λίγο να αμυνόμαστε πολύ καλά, να αντεπιτίθενται και να παίρνουμε το μομέντουμ. Ειδικά στην αρχή έπρεπε να αμυνόμαστε καλύτερα και προσπαθούσαμε να είμαστε γενναίοι σε συγκεκριμένες στιγμές. ” Είπε ο Klopp.

“ Αλλά η Leverkusen ήταν καλύτερη. Αυτή ήταν ίσως η πραγματική έκπληξη δεδομένου του σύντομου χρόνου που ήταν εκεί, και είναι μια νεανική ομάδα. Έχει σούπερ μεταγραφές για αυτή την ομάδα, αυτό ακριβώς που χρειάζονταν, και αυτό είναι πραγματικά μια πολύ ιδιαίτερη δουλειά. Όλοι θα έλεγαν ακριβώς το ίδιο. Στη Γερμανία μιλούν ως εξής: «Ουάου, αυτό είναι πραγματικά εντυπωσιακό!». ”

“ Ειδικά καθώς έχουν μια καλή ευκαιρία να κερδίσουν το Κύπελλο Γερμανίας [και] προφανώς όταν κοιτάξετε το Europa League, είναι ένα από τα φαβορί και εκεί, οπότε θα μπορούσε να είναι η σεζόν για τη Leverkusen. Πραγματικά τρελό. ”

Όσο για το τι τον έχει εντυπωσιάσει συγκεκριμένα στον Alonso:

“ Πόσο γρήγορα η ομάδα του είναι τόσο καλά συντονισμένη. Για τον χρόνο που χρειάστηκε, έβαλε τη σφραγίδα του. ”

“ Κανείς δεν ξέρει αν αυτός είναι πάντα ο τρόπος που θέλει να παίζει ή αν είναι ο τρόπος που παίζει συγκεκριμένα αυτή η ομάδα – δεν είναι αρκετό καιρό στη δουλειά για να το πει – αλλά προφανώς το κομμάτι της προπονητικής είναι εξαιρετικό. Αυτό είναι ξεκάθαρο. ”

Ο Xabi Alonso οδηγεί την κούρσα στη Bundesliga.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com