Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Φόβοι για «νέο τραυματισμό» του Mo Salah σύμφωνα με αιγυπτιακή πηγή

Φόβοι για «νέο τραυματισμό» του Mo Salah σύμφωνα με αιγυπτιακή πηγή

Οι οπαδοί της Liverpool περιμένουν επίσημη ενημέρωση για την κατάσταση του Mo Salah, μετά τον ισχυρισμό της αιγυπτιακής τηλεόρασης ότι θα χάσει την αναμέτρηση με τη Luton λόγω τραυματισμού.

Ο Salah επέστρεψε μετά από ένα μήνα απουσίας με τραυματισμό στους προσαγωγούς, για να αντικαταστήσει τον Diogo Jota λίγο πριν το ημίχρονο στη νίκη του Σαββάτου με 4-1 επί της Brentford. Ο νούμερο 11 σκόραρε ένα γκολ και έδωσε άλλη μια ασίστ σε μια εξαιρετική εμφάνιση, αλλά τώρα υπάρχουν ανησυχίες ότι αυτό μπορεί να είχε κόστος.

Μιλώντας ως παρουσιαστής στο αιγυπτιακό τηλεοπτικό κανάλι OnTime Sports, ο πρώην τερματοφύλακας της εθνικής ομάδας Ahmed Shobair υποστήριξε ότι ο Salah επιδείνωσε τον προηγούμενο τραυματισμό του.

«Έχω θλιβερά νέα», αναφέρεται ο Shobair από το Kora Plus. «Έμαθα ότι ο Salah υπέστη έναν τραυματισμό στο τέλος του αγώνα Brentford – Liverpool και ο τραυματισμός που υπέστη κατά τη διάρκεια των υποχρεώσεων της εθνικής Αιγύπτου ανανεώθηκε».

Υποστηρίχθηκε ότι ο Salah θα χάσει επομένως την επίσκεψη της Luton το βράδυ της Τετάρτης, αν και ο Shobair δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει αν η πληροφορία του ήταν συγκεκριμένη.

«Ελπίζω η είδηση να μην είναι αληθινή», εξήγησε, «αλλά είναι πιθανότατα αληθινή».

Αυτό έρχεται εν μέσω φημών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ο Salah θα μπορούσε να είναι αμφίβολος για τα μέσα της εβδομάδας, με τους οπαδούς να περιμένουν ενημέρωση από τον σύλλογο. Πρέπει να σημειωθεί ότι ο επιθετικός περπατούσε ελεύθερα καθώς η Liverpool αποχωρούσε από το Gtech Community Stadium το απόγευμα του Σαββάτου.

Όμως με τον Diogo Jota και τον Curtis Jones να υποβάλλονται σε εξετάσεις το Σαββατοκύριακο και τον Darwin Nunez να αποχωρεί στο ημίχρονο λόγω ενός μικροπροβλήματος, θα υπάρχει ανησυχία για τον Salah.

Μιλώντας πριν από το παιχνίδι, ο Jurgen Klopp είχε επιμείνει ότι ο σύλλογος δεν θα βιαστεί να επιστρέψει ο 31χρονος μετά από έναν από τους χειρότερους τραυματισμούς της καριέρας του.

Αυτό συνέβη εν μέσω ελέγχου για τα πισωγυρίσματα των Trent Alexander-Arnold, Thiago και Dominik Szoboszlai, οι οποίοι θεωρήθηκε ότι έπαιξαν πολύ νωρίς μετά την ανάρρωση από αντίστοιχους τραυματισμούς.

Με τον Jota να αντιμετωπίζει τουλάχιστον δύο μήνες απουσίας με τον τραυματισμό του στο γόνατο, η Liverpool δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει είτε τον Nunez είτε τον Salah με νέα προβλήματα.

Ο Luis Diaz και ο Cody Gakpo είναι οι άλλες επιλογές του Klopp για την επίθεση, ενώ οι νεαροί Kaide Gordon, Lewis Koumas και Jayden Danns προπονούνται τακτικά με την πρώτη ομάδα τις τελευταίες εβδομάδες.

Η επίσκεψη της Luton έρχεται μόλις τέσσερις ημέρες πριν από τον τελικό του Carabao Cup, με τους Alisson (προσαγωγός), Joel Matip (χιαστός), Stefan Bajcetic (γάμπα) και Ben Doak (μεσοσπονδύλιος σύνδεσμος) να είναι επίσης εκτός.

Φόβοι για «νέο τραυματισμό» του Mo Salah σύμφωνα με αιγυπτιακή πηγή
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com