Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gakpo: «Να χτίσουμε πάνω στο καλό μας momentum»

Gakpo: «Να χτίσουμε πάνω στο καλό μας momentum»

Το δικό του μήνυμα ενόψει της απαιτητικής συνέχειας έστειλε ο Cody Gakpo, τονίζοντας πως η ομάδας πρέπει να συνεχίσει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στο διπλό του Σαββάτου με σκορ 1-4 επί της Brentford.

Ο Ολλανδός επιθετικός αρχικά δήλωσε:

“ Νομίζω ότι πρέπει να διατηρήσουμε το momentum που έχουμε αυτή τη στιγμή και απλώς να χτίσουμε πάνω σε αυτό. ”

“ Προφανώς στα μέσα της εβδομάδας έχουμε άλλο ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και μετά το Σαββατοκύριακο είναι επίσης ένα άλλο πολύ σημαντικό. Νομίζω ότι μόνο σημαντικά παιχνίδια θα γίνουν τώρα. Χρειαζόμαστε όλους και πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και σε φόρμα. ”

Όσο για το διπλό με 1-4 επί της Brentford, πρόσθεσε:

“ Προφανώς ήταν μια μέρα με τα πάντα μέσα. Νομίζω ότι [ήταν] μια πολύ καλή εμφάνιση από την ομάδα. ”

“ Δείξαμε πραγματικά την καλή νοοτροπία που χρειαζόμασταν σε αυτό το παιχνίδι, αλλά είχαμε λίγους τραυματισμούς, κάτι που δεν είναι καλό για εμάς. ”

“ Προφανώς πλησιάζουν πολλά παιχνίδια και χρειαζόμαστε όλοι να είμαστε όσο το δυνατόν σε φόρμα, οπότε ελπίζω ότι θα είναι εντάξει, αλλά δεν ξέρω ακόμα τι συμβαίνει με τα αγόρια. ”

“ Κάναμε πολλά καλά πράγματα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά είχαν μερικές ευκαιρίες. Νομίζω ότι στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίσαμε και χρησιμοποιήσαμε τις ευκαιρίες μας για να προσπαθήσουμε να τελειώσουμε το παιχνίδι και στο τέλος το κάναμε. ”

Virgil van Dijk και Cody Gakpo στο Σαββατιάτικο διπλό.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com