Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επαινεί τον Darwin Nunez για την συνέπεια του ο Harvey Elliott

Επαινεί τον Darwin Nunez για την συνέπεια του ο Harvey Elliott

Ο Harvey Elliott επιβραβεύει την συνέπεια του Darwin Nunez, καθώς τα μαθήματα αγγλικών που παρακολουθεί ο Ουρουγουανός επιθετικός αποδίδουν.

Ο Darwin Nunez έφτασε στο Liverpool με ελάχιστη ικανότητα να μιλάει αγγλικά, αλλά η αφοσίωσή του στη μάθηση έχει επαινεθεί καθώς οι συμπαίκτες του μπορούν πλέον να απολαμβάνουν τις συζητήσεις μαζί του.

Η προσαρμογή του Nunez στην ομάδα δεν ήταν εύκολη, με τον Jurgen Klopp να σημειώνει πρόθυμα ότι ήταν ένα «μακροπρόθεσμο έργο» σε όλη την πρεμιέρα του πέρυσι.

Ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια που έπρεπε να ξεπεράσει ήταν η εκμάθηση αγγλικών, με τον μάνατζερ να λέει τον περασμένο Απρίλιο: «Τα αγγλικά του δεν είναι ακόμα καλά, αν δεν υπάρχουν καθόλου. Εργαζόμαστε σε αυτό, μαζικά».

Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τότε που ο Klopp έκανε αυτές τις παρατηρήσεις και έχουμε δει ματιές στα αγγλικά του Nunez σε διάφορα κλιπ που έχουν εμφανιστεί και τώρα ο Harvey Elliott επισήμανε την βελτίωση.

«Νομίζω ότι όλος ο κόσμος μπορεί να δει τώρα. Είναι δύσκολο για αυτόν να προέρχεται από διαφορετική χώρα πρώτα και κύρια, αλλά σε μια χώρα όπου δεν ξέρει τη γλώσσα, δεν μπορούσε να τη μιλήσει», είπε ο Elliott στην ιστοσελίδα του συλλόγου. «Τώρα έχει αναλάβει την ευθύνη να μάθει αγγλικά και μπορείτε να συνομιλήσετε μαζί του τώρα, κάτι που είναι ωραίο. Αυτό είναι μόνο τιμή σε αυτόν. Θα συνεχίσει τώρα και θα δείξει στον κόσμο, αυτό είναι σίγουρο».

Είναι μια σημαντική εξέλιξη για τον Nunez, ο οποίος στο παρελθόν δεν ήταν σε θέση να επικοινωνήσει αποτελεσματικά με τον προπονητή και τους συμπαίκτες του, αν και πρέπει να πούμε ότι η εκμάθηση μιας νέας γλώσσας δεν είναι καθόλου εύκολη. Μπορεί να είναι εύκολο να ξεχάσουμε τις αλλαγές που πρέπει να κάνει ένας παίκτης όταν μετακομίζει σε διαφορετικό σύλλογο, σε διαφορετική χώρα με κουλτούρα που δεν έχουν βιώσει πριν. Για να μην αναφέρουμε τα πράγματα στο γήπεδο.

Ο Νο. 9 ήταν ένα τεράστιο σημείο συζήτησης σε όλη τη σεζόν, με τα 12 γκολ και τις 11 ασίστ του επιθετικού να διασφαλίζουν ότι πολλοί τον βλέπουν ως παίκτη που πρέπει να ξεκινάει πιο συχνά από ό,τι όχι. Μέχρι στιγμής, κάνει ακριβώς αυτό έχοντας ξεκινήσει 22 από τις 36 εξόδους του αυτή τη σεζόν και ο Elliott είναι ένας από τους πολλούς που με χαρά παρακολουθούσαν την πρόοδό του εντός και εκτός γηπέδου.

«Είναι απλά όλα τα εύσημα σε αυτόν, είναι ένας καταπληκτικός παίκτης και μας βοηθάει πραγματικά σε στιγμές», πρόσθεσε ο Elliott. «Έχει πετύχει μερικά πολύ σημαντικά γκολ για εμάς αυτή τη σεζόν και από τότε που ήρθε. Για εμάς, να τον έχουμε κάποιον σαν αυτόν όπου ξέρεις πού θα είναι. Δεν παραπονιέται, κάποια παιχνίδια δεν σκοράρει, αλλά καταβάλλει 110 τοις εκατό προσπάθεια. Αυτό είναι το μόνο που μπορούμε να του ζητήσουμε. Πηγαίνει από βήμα σε βήμα τώρα και γι’ αυτόν είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι».

Επαινεί τον Darwin Nunez για την συνέπεια του ο Harvey Elliott
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com