Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επιστρέφει στο Anfield o Fernando Torres!

Επιστρέφει στο Anfield o Fernando Torres!

Αυτή ήταν η συναρπαστική ιστορία με τον Torres και τον πεντάχρονο φαν του.

Την επιστροφή του Fernando Torres στο Anfield, στο πλαίσιο του φιλικού παλαίμαχων κόντρα στον Ajax, ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης η Liverpool.

Ο Ισπανός πρώην φορ των Reds, ο οποίος εργάζεται πια στην Atletico Madrid σε ρόλο προπονητή στις ακαδημίες του συλλόγου, θα παίξει για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό της Liverpool μετά από εννέα χρόνια και το φιλανθρωπικό φιλικό του Μαρτίου του 2015.

Ο El Nino ήταν προγραμματισμένο να φορέσει τη κόκκινη φανέλα με το νούμερο εννέα στη πλάτη τον Μάρτιο του 2020 στο φιλικό των Liverpool Legends με την Barcelona, όμως η πανδημία ανάγκασε την αναβολή του, και όταν πια το παιχνίδι προγραμματίστηκε και πάλι, οι υποχρεώσεις του με την Atleti δεν του επέτρεψαν να αγωνιστεί.

Κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί αυτή τη φορά, αφού η Liverpool εξέδωσε ανακοίνωση τη Πέμπτη, λέγοντας ότι:

«Ο Fernando Torres θα επιστρέψει στο Anfield τον επόμενο μήνα, όταν θα παραταχθεί για τους Liverpool FC Legends εναντίον των AFC Ajax Legends στον ετήσιο φιλανθρωπικό αγώνα του LFC Foundation, που παρουσιάζεται από την AXA, τον επίσημο προπονητικό συνεργάτη του συλλόγου.

Ο El Nino εκπροσώπησε τους Reds για τρεισήμισι χρόνια, σκοράροντας 81 γκολ σε 142 εμφανίσεις μετά την ένταξή του στην ομάδα από την Atletico Madrid το 2007, και τώρα θα φορέσει τη διάσημη φανέλα για άλλη μια φορά για να βοηθήσει το LFC Foundation.

Αυτό θα είναι το ντεμπούτο του Torres για το LFC Legends και η πρώτη του φορά που θα επιστρέψει στο Anfield μετά από ένα all-star φιλανθρωπικό παιχνίδι το 2015.

Ο 39χρονος έγινε γρήγορα ένας σύγχρονος ήρωας για τους υποστηρικτές του μετά από ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα στη ζωή του στο Merseyside, σκοράροντας 33 φορές στην πρώτη του σεζόν και οι φίλαθλοι θα μπορούν να τον δουν ξανά στη δράση το Σάββατο 23 Μαρτίου, όταν οι LFC Legends φιλοξενούν τους αντίστοιχους του Ajax στο Anfield».

Γεγονός η επιστροφή του Fernando στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com