Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μίλησε για την επιστροφή του στην 11αδα ο Robertson

Μίλησε για την επιστροφή του στην 11αδα ο Robertson

Αυτή τη φήμη για τον Andy Robertson παρουσίασε η Daily Mail.

Ο Andy Robertson πραγματοποίησε το Σάββατο την πολυπόθητη επιστροφή του στο αρχικό σχήμα, έπειτα από την πολύμηνη απουσία του και μίλησε για αυτή, καθώς και για τη νίκη με σκορ 3-1 επί της Burnley.

Ο Robbo είπε για την επιστροφή του στην ενδεκάδα:

“ Μου άρεσε σήμερα. Ο προπονητής μου μίλησε χθες και απλώς είπε: «Δεν έχουμε πολλές επιλογές!» Μου είπε προσπάθησε να ξεχάσεις ότι είσαι εκτός για τέσσερις μήνες, κάτι που είναι εύκολο να το πει, υποθέτω! ”

“ Αλλά αυτή ήταν η νοοτροπία μου όταν ξύπνησα, να προσπαθήσω να το ξεχάσω και να ελπίζω ότι θα επιστρέψω στην ταχύτητα μου. Νόμιζα ότι, για να είμαι δίκαιος, νόμιζα ότι είχα ρυθμό, ήμουν πάνω-κάτω όπως θα ήμουν κανονικά, προσπάθησα να βοηθήσω τον Lucho [Diaz] στο overlap και να εμπλακώ στο παιχνίδι. ”

“ Χαίρομαι που επέστρεψα, είμαι χαρούμενος που πήρα 94, 95 λεπτά, χαρούμενος που επέστρεψα στην αρχική ενδεκάδα και ελπίζω να είμαι εγώ μέχρι το τέλος της σεζόν. ”

“ Τέσσερις μήνες εκτός είναι πολύς χρόνος, αλλά τα παιδιά τα έχουν πάει απίστευτα καλά. Τώρα πρέπει να ανέβω στο επίπεδό τους και σήμερα ήταν μια καλή αρχή. ”

Όσο για την επικράτηση της ομάδας:

“ Ήταν ένα πραγματικά δύσκολο απόγευμα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Δεν ξέρω πώς βρίσκονται στη θέση τους, γιατί έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο και έχουν πολλούς συναρπαστικούς νέους παίκτες. ”

“ Μας δυσκόλεψαν, δεν ήταν ποτέ εύκολο απόγευμα, νομίζω ότι το ξέραμε από το πρώτο σφύριγμα. Αλλά αυτή η ομάδα, τις περισσότερες φορές, βρίσκει τον τρόπο και ευτυχώς το καταφέραμε. ” Είπε ο Robertson.

“ Ο Caoimhin έκανε μια απίστευτη απόκρουση, νομίζω ότι ο Ali [Alisson Becker] θα ήταν περήφανος για αυτό, και μετά εκείνος [Fofana] είχε άλλη μια μεγάλη ευκαιρία δύο λεπτά αργότερα περίπου. ”

“ Στη συνέχεια μπήκαμε ξανά στον αγώνα, ελέγξαμε το παιχνίδι από εκεί και πέρα, πετύχαμε το τρίτο γκολ, το οποίο ήταν σημαντικό για ένα μεγάλο τρίποντο. ”

Οι Reds νίκησαν το Σάββατο στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com