Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η δέσμευση του νεαρού Conor Bradley να φτάσει στο «επόμενο επίπεδο»

Η δέσμευση του νεαρού Conor Bradley να φτάσει στο «επόμενο επίπεδο»

Έχουν προκύψει πλάνα από τον Conor Bradley που προπονείται ως νεαρός και δείχνει ότι πάντα είχε την επιθυμία να φτάσει στην κορυφή.

Ο δεξιός μπακ έχει συμπεριληφθεί στην πρώτη ομάδα, αναπληρώνοντας έξοχα τον τραυματία Trent Alexander-Arnol. Έχει καταγράψει ένα γκολ και πέντε ασίστ στις έξι εμφανίσεις του από την αλλαγή της χρονιάς, κατακτώντας τα πρωτοσέλιδα, με την καλύτερη απόδοση του αγώνα στη νίκη 4-1 της περασμένης εβδομάδας στην έδρα της Chelsea.

Ο τραγικός θάνατος του πατέρα του σήμαινε ότι δεν ταξίδεψε με την ομάδα για να αντιμετωπίσει την Arsenal το Σαββατοκύριακο, ούτε στο παιχνίδι με την Burnley, αλλά ένα νέο βίντεο έδειξε τη στάση που τον οδήγησε εδώ που είναι σήμερα.

Ο πρώην personal trainer του Bradley,Michael Penroze, δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram με τον 20χρονο να μπαίνει στους ρυθμούς του σε νεώτερη ηλικία. Η λεζάντα έγραφε: «Όποιος δούλευε με τον Conor στα νεότερα του χρόνια, ήξερε ότι είχε κάτι ξεχωριστό! Αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να θέλει πάντα να είναι καλύτερος.

Σε ηλικία 12 ετών κατέβαινε από το σχολικό λεωφορείο τα βράδια κατά τη διάρκεια του χρόνου μου στο @physiofit_castlederg, όποια στιγμή είχε ελεύθερο χρόνο εκτός των δεσμεύσεών του στο Ποδόσφαιρο, την GAA και τον αθλητισμό, δούλευε με μικρά πράγματα για να φτάσει στο επόμενο επίπεδο.

Είχε ένα όνειρο και μπορούσες να δεις την επιθυμία να γίνει αυτό. Ο Conor ήταν μια χαρά για να προπονείς. Οτιδήποτε ζήτησα – το έκανε, κάτι που είμαι σίγουρος ότι θα συμφωνούσαν όλοι οι προπονητές ποδοσφαίρου.

Είναι απόλυτη χαρά να βλέπω αυτό το ντόπιο παιδί (Β. Ιρλανδία) να τα καταφέρνει, στο κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο. Πάμε πίσω του!? Έχουμε μια έμπνευση για κάθε νεαρό παιδί στο Aghyaran, το Killen, το Castlederg και μακρύτερα.»

Ήταν μια γρήγορη άνοδος στο προσκήνιο για τον νεαρό, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι η δουλειά για να φτάσει εκεί ξεκίνησε πριν από χρόνια.

Ο Bradley απόλαυσε έναν επιτυχημένο δανεισμό στη Bolton τη σεζόν 2022/23, κάνοντας εντυπωσιακές 53 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ σημείωσε 7 γκολ και 6 ασίστ από την θέση του δεξιού μπακ.

Θα ελπίζει να συνεχίσει την τρέχουσα τροχιά του και να πιέσει για έναν αυξημένο ρόλο στο πλάι, αφού έδειχνε αδιάκοπος κατά την τελευταία του εμφάνιση. Ο Alexander-Arnold παραμένει εμπόδιο στην ευνοούμενη θέση του, αλλά με τους Reds να αγωνίζονται και στα τέσσερα μέτωπα, αναμφίβολα θα υπάρχουν πολλές περισσότερες ευκαιρίες από τώρα έως τον Μάιο.

Η δέσμευση του νεαρού Conor Bradley να φτάσει στο «επόμενο επίπεδο»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com