Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > van Dijk: «Χρειαζόμαστε τον κόσμο για να κερδίσουμε παιχνίδια»

van Dijk: «Χρειαζόμαστε τον κόσμο για να κερδίσουμε παιχνίδια»

Στον ζωτικής σημασίας προκειμένου η Liverpool να ανταπεξέλθει στις αυξημένες απαιτήσεις της ρόλο του κόσμου της στάθηκε ο Virgil van Dijk στις τελευταίες δηλώσεις του.

Μιλώντας μετά τη νίκη επί της Burnley, o αρχηγός των Reds αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισαν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με τους Clarets, μερικές εκ των οποίων τις έβαλαν οι ίδιοι στους εαυτούς τους με την απόδοσή τους.

«Είναι δύσκολο να παραμείνεις ήρεμος (σ.σ. όταν ένα παιχνίδι ‘στραβώνει’), είπε ο Ολλανδός στη Liverpool ECHO.

«Θες να μην αγχωθείς, όμως όλοι είμαστε άνθρωποι. Στο πρώτο ημίχρονο, όταν η Burnley κέρδισε μερικές μονομαχίες και έγινε μερικές φορές επικίνδυνη, ένιωθες το κοινό να αγχώνεται λίγο. Έτσι είναι οι άνθρωποι όμως.»

«Θέλουμε να συνειδητοποιήσουν όλοι ότι για να βρούμε έναν τρόπο (σ.σ. να κερδίσουμε), χρειαζόμαστε τους οπαδούς, χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες, χρειαζόμαστε να είναι όλοι έτοιμοι. Θα υπάρξουν αναποδιές, θα έχουμε δύσκολες στιγμές και θα πρέπει να τις αντιμετωπίσουμε για να βρούμε έναν τρόπο να κερδίσουμε. Όπως είπα, τους χρειαζόμαστε όλους. Μετά, ας απολαύσουμε απλά τη διαδρομή.»

Ηγήθηκε της Liverpool και προχθές ο Virgil van Dijk.
Ηγήθηκε της Liverpool και προχθές ο Virgil van Dijk.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com