Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Elliott εξηγεί πώς ο Salah βοηθάει τους νέους παίκτες της Liverpool

Ο Elliott εξηγεί πώς ο Salah βοηθάει τους νέους παίκτες της Liverpool

Ο Mo Salah με τα χρόνια έχει γίνει ένα από τα μεγαλύτερα πρότυπα των «πρωτάρηδων» παικτών της Liverpool, όπως εξήγησε ο Harvey Elliott σε συνέντευξή του.

Ο νεαρός Scouser αναφέρθηκε στο πώς ο Αιγύπτιος με τα χρόνια άρχισε να βοηθά τους μικρότερους σε ηλικία και εμπειρία παίκτες των Reds, εξυμνώντας την προσωπικότητα του συμπαίκτη του.

«Θεωρώ ότι μέχρι να αποσυρθώ από το ποδόσφαιρο θα μαθαίνω διαφορετικά πράγματα από διαφορετικούς παίκτες, και ο Mo είναι ένα σπουδαίο παράδειγμα», δηλώνει ο Harvey στο site της ομάδας.

«Ειδικά επειδή κατά κάποιο τρόπο παίξαμε στην ίδια θέση όταν ήρθα στην ομάδα. Υπέγραψα σαν δεξί εξτρέμ, γνωρίζοντας ότι θα ήταν θαύμα να πάρω τη θέση του!»

«Έπρεπε να προσαρμόσω το παιχνίδι μου, ωστόσο υπήρχαν πράγματα της θέσης του εξτρέμ που θα μπορούσα να τα εφαρμόσω παίζοντας στη θέση που παίζω τώρα, στο κέντρο: Την απειλή του σκοραρίσματος, τη δημιουργικότητα και τέτοια πράγματα.»

«Ο Mo δεν προσπαθεί να ωθήσει μόνο εμένα, αλλά και άλλους νέους παίκτες. Και για να είμαι δίκαιος, δεν είναι υποχρεωμένος να το κάνει.»

«Είναι είδωλο εντός και εκτός γηπέδου, και θα του ήταν εύκολο να εστιάζει μόνο στον εαυτό του και να σπάει ρεκόρ κλπ., ωστόσο ξεκλέβει χρόνο για εμάς, για να τσεκάρει αν χρειαζόμαστε κάτι. Είναι πάντα εδώ για να μας συμβουλέψει.»

«Για παράδειγμα, παρότι ήταν στο AFCON με την Αίγυπτο, μου έστειλε μήνυμα μετά το παιχνίδι με την Arsenal στο FA Cup, λέγοντας: ‘Πώς σου φάνηκε;’ κλπ. Υπάρχουν πράγματα που δε χρειάζεται να κάνει, αλλά τα κάνει γιατί είναι εξαιρετικός άνθρωπος και θέλει πάντα το καλύτερο για όλους.»

Ο Harvey Elliott έκλεισε ως εξής τους επαίνους του για τον Salah:

«Το να τον έχω στην ομάδα και να βλέπω τι έχει πετύχει είναι απίστευτο, και είναι ευχαρίστηση να μοιράζομαι το γήπεδο μαζί του.»

Elliott και Salah σκόραραν στο παιχνίδι της Liverpool στο Selhurst Park.
Elliott και Salah σκόραραν στο παιχνίδι της Liverpool στο Selhurst Park.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com