Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lijnders: «Χρωστάω τα πάντα στον σύλλογο»

Lijnders: «Χρωστάω τα πάντα στον σύλλογο»

Ο Pep Lijnders με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του συλλόγου εξήγησε την απόφαση του να αποχωρήσει και εκείνος από το Anfield στο τέλος της φετινής σεζόν, καθώς θα ξεκινήσει τη δική του καριέρα ως πρώτος προπονητής.

Εξηγώντας την απόφαση του, ανέφερε:

“ Χρωστάω τα πάντα στον σύλλογο, δεν μου χρωστάει τίποτα εκείνος. Είναι 10 χρόνια αφοσίωσης. ”

“ Πάντα έλεγα ότι θα τελειώσω με τον Jurgen, από εκείνη τη στιγμή που δεν θα είμαι βοηθός κανενός άλλου, αυτή είναι η στιγμή που θα πάω και θα γίνω πρώτος προπονητής. Αυτό ίσχυε πάντα. ”

“ Έτσι, όταν μιλήσαμε, ήταν ξεκάθαρο για μένα: Εντάξει, τότε πάω και προπονώ και τελειώνουμε μαζί αυτό το έργο [που] ξεκινήσαμε. Αλλά ναι, δεν είναι εύκολο. ”

“ Τα αγόρια μου, η γυναίκα μου. Τα αγόρια μου είναι δύο σωστοί Scousers και θα είναι όλη τους η ζωή. Δεν μπορώ να πω ευχαριστώ αρκετά σε όλους τους εμπλεκόμενους. Είμαι ευγνώμων. ”

“Ο Mike [Gordon] και εγώ είχαμε μια καλή κουβέντα αργότερα, είμαι πραγματικά ευγνώμων για αυτό και αυτό με κάνει [να νιώθω] επίσης ότι μπορώ να φύγω συνειδητά από τον σύλλογο. ”

Όσο για το επόμενο του βήμα:

“ Ελπίζω να μπορώ να δώσω τα ίδια συναισθήματα και την ίδια χαρά στους οπαδούς στο μέλλον, στον νέο σύλλογο. ” Πρόσθεσε ο Lijnders.

“ Πιστεύω πραγματικά ότι είναι μια φυσική εξέλιξη, το πώς οδήγαμε αυτόν τον σύλλογο τα τελευταία χρόνια, οπότε αυτό είναι πολύ ωραίο και ανυπομονώ να ξεκινήσω. ”

“ Αλλά πιθανότατα σε λίγους μήνες θα καθίσω με τον μάνατζερ μου, τώρα δεν είναι η ώρα, αλλά μετά θα δω τι είδους επιλογές έχω, ποιος σύλλογος με θέλει πραγματικά και εκείνη τη στιγμή θα κάνω μια απόφαση που είναι καλή για μένα, ελπίζω και για τον Vitor (Matos) ότι θα είναι καλό και ελπίζω και για την οικογένειά μου. ”

“ Ναι, πραγματικά και από τα βάθη της καρδιάς μου, απλά ελπίζω ότι οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν στο μέλλον – αυτό θα ήταν απολύτως απίστευτο. ”

Ο Pep Lijnders αποχωρεί στο τέλος της σεζόν.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com