Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil: «Δεν ξέρω για το μέλλον μου στη Liverpool»

Virgil: «Δεν ξέρω για το μέλλον μου στη Liverpool»

Ο Virgil van Dijk απέφυγε να δώσει σαφή απάντηση για το μέλλον του στη Liverpool και την ανανέωση του συμβολαίου του, την οποία και αναμένεται να καθυστερήσει μέχρι να ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης του Jürgen Klopp.

Ο Ολλανδός ρωτήθηκε αν βλέπει τον εαυτό του στην ομάδα στη μετά Klopp εποχή:

“ Αυτή είναι μια μεγάλη ερώτηση. Κοιτάξτε, δεν ξέρω. ”

Για το συμβόλαιο που λήγει σε 1.5 χρόνο:

“ Αυτό είναι σωστό – καλά μαθηματικά. Ακούστε, δεν ξέρω. Ο σύλλογος θα έχει μεγάλη δουλειά στα χέρια του. Αυτό είναι γνωστό. Για να αντικατασταθεί ο προπονητής και να αντικατασταθεί όχι μόνο ο προπονητής, φεύγει και το προσωπικό, και υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που θα αλλάξουν. ”

“ Έτσι ο σύλλογος έχει μια μεγάλη δουλειά στα χέρια του και είμαι πολύ περίεργος σε ποια κατεύθυνση θα πάει. Αλλά όταν θα ανακοινωθεί, θα δούμε την κατάστασή μας, δεν μπορώ να πω τώρα. ”

“ Προφανώς θα είναι το τέλος της εποχής του Jurgen Klopp. Είμαι πολύ χαρούμενος που εξακολουθώ να είμαι μέρος του. Γι’ αυτό δεν μου αρέσει να μιλάω γι’ αυτό. Είμαι ακόμα μέρος του. Αυτή είναι η κύρια εστίασή μου τώρα και θα δούμε στο τέλος της σεζόν. ”

“ Ελπίζουμε να έχουμε την επιτυχία που όλοι ονειρευόμαστε και παλεύουμε για κάθε μέρα. Μέχρι τότε μάλλον θα υπάρξει περισσότερη διευκρίνιση για το τι θέλει ο σύλλογος για το μέλλον και μετά θα δούμε. ” Ανέφερε ο Virgil van Dijk.

Όσο για το μέλλον της ομάδας:

“ Προφανώς τα πράγματα θα αλλάξουν στο τέλος της σεζόν, αλλά αυτή τη στιγμή δεν αλλάζουν. Πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε τα ίδια πράγματα. ”

“ Φυσικά αυτό είναι πιο εύκολο να το πεις παρά να το κάνεις, αλλά αισθάνομαι ότι και τα υπόλοιπα αγόρια σκέφτονται έτσι. Είναι σίγουρα δουλειά μου να το διατηρήσω έτσι. ”

“ Είμαστε όλοι άνθρωποι, όλοι έχουμε συναισθήματα. Μερικοί παίκτες πιθανώς αισθάνονται διαφορετικά για την ανακοίνωση του προπονητή από άλλους – αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό. Ο καθένας σκέφτεται με διαφορετικούς τρόπους. Αλλά δεν παρατήρησα τον επαγγελματισμό ή το επίπεδο προπόνησης να πέφτει. Δεν ήταν διαφορετικό από πριν. ”

“ Υπάρχουν πολλές ερωτήσεις που θα ήθελε να κάνει ο καθένας από εμάς. Αλλά νομίζω ότι ο προπονητής είπε στη συνέντευξη Τύπου του ότι μπορείτε να ρωτήσετε οτιδήποτε θέλετε και μετά θα επιστρέψουμε στο να επικεντρωθούμε σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε και να πετύχουμε. Έτσι το βλέπω και εγώ. ”

“ Μπορούμε να μιλάμε για την κατάσταση όσον αφορά το τι θα συμβεί την επόμενη σεζόν κάθε εβδομάδα, αλλά δεν αλλάζει για εμάς. Είναι θόρυβος που δεν χρειαζόμαστε. Εστιάζουμε απλώς στο να ολοκληρώσουμε τη δουλειά. Στο τέλος της σεζόν, φυσικά θα συμβούν διαφορετικά πράγματα, αλλά αυτό είναι για τον σύλλογο να τακτοποιήσει, όχι για να μιλήσουμε εμείς. ”

Αβέβαιος για το μέλλον του ο Virgil van Dijk.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com