Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Bournemouth – Liverpool (preview)

Bournemouth – Liverpool (preview)

Επιστροφή στη δράση της Premier League για τη Liverpool, η οποία δοκιμάζεται το απόγευμα της Κυριακής στις 18:30 ώρα Ελλάδος στην έδρα της Bournemouth για την 21η αγωνιστική της Premier League.

Οι Reds επανέρχονται στη μάχη του πρωταθλήματος έπειτα από 3 εβδομάδες και θέλουν το διπλό στην έδρα των Cherries, ώστε να παραμείνουν στην κορυφή.

Οι Reds πριν τη διακοπή επικράτησαν με 2-1 της Fulham για το Carabao Cup, ενώ η Bournemouth κέρδισε στις 6 του μηνός με σκορ 2-3 την QPR εκτός έδρας για το FA Cup.

Η ομάδα του Klopp εξακολουθεί να έχει αρκετά προβλήματα και όχι κάποια επιστροφή, με την ενδεκάδα που θα παρατάξει να αναμένεται να είναι παρόμοια με εκείνη του Carabao Cup.

Ο Alisson θα επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια, οι van Dijk, Konate, Gomez και Bradley θα συνθέσουν την αμυντική γραμμή.

Στη μεσαία γραμμή θα ξεκινήσουν οι Mac Allister, Jones και πιθανότατα ο Gravenberch, ενώ προβάδισμα για την επιθετική γραμμή έχουν οι Gakpo, Nunez και Diaz.

Οι Mo Salah και Endo βρίσκονται με τις εθνικές τους και απουσιάζουν, ενώ εκτός λόγω τραυματισμών παραμένουν οι Thiago, Robertson, Alexander-Arnold, Bajcetic, Matip, Τσιμίκας και Szoboszlai.

Η Bournemouth παρουσιάζεται ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα, παρά το κακό της ξεκίνημα στη σεζόν, όντας πλέον 12η με μόλις μια ήττα στα τελευταία της 8 ματς για την Premier League.

Ο Lloyd Kelly θα μπορούσε να επιστρέψει κόντρα στη Liverpool, αλλά τραυματίες παραμένουν οι Tyler Adams, Ryan Fredericks, Adam Smith και Milos Kerkez.

Ο Marcos Senesi είναι τιμωρημένος για την αναμέτρηση, ενώ οι Dango Ouattara και Antoine Semenyo βρίσκονται με τις εθνικές τους.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Andy Madley.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου, οι Reds είχαν επικρατήσει με 2-1.

Στατιστικά στοιχεία:

  • Η Liverpool έχει 8 νίκες στα τελευταία 9 ματς κόντρα στην Bournemouth.
  • Για το δεύτερο φετινό τους διπλό στο Vitality πηγαίνουν οι Reds.
  • Την καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή στα τελευταία 8 παιχνίδια έχει η Bournemouth.
  • Πίσω στο σκορ σε 10 παιχνίδια έχουν μείνει φέτος οι Reds.
  • Τα έξι διπλά θέλει να φτάσει η Liverpool, όσα είχε πέρυσι σε όλη τη σεζόν.
  • Μόλις μια φορά στα τελευταία 11 χρόνια έχει ξεκινήσει με νίκη το έτος η Bournemouth.
Για την παραμονή στην κορυφή η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com