Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Υπό «παρακολούθηση» από τους Reds ο Michael Olise της Crystal Palace

Υπό «παρακολούθηση» από τους Reds ο Michael Olise της Crystal Palace

Σε αγγλικό ΜΜΕ αναφέρεται ότι ο εξτρέμ της Crystal Palace Michael Olise είναι παίκτης που ενδιαφέρει τη Liverpool, αλλά η ρήτρα αποδέσμευσης του μπορεί να αποδειχθεί απωθητική.

Εδώ και καιρό έχει διατυπωθεί η άποψη ότι ο Olise θα αποτελούσε στόχο για τη Liverpool, καθώς εξετάζει περαιτέρω επιλογές για την ενίσχυση της επίθεσής της. Ο 22χρονος είναι ένας παίκτης στο ραντάρ του συλλόγου, αλλά το ενδιαφέρον τόσο γι’ αυτόν όσο και για τον ακραίο επιθετικό της Leeds, τον Crysencio Summerville, δεν είναι καθόλου προχωρημένο.

Η Liverpool θα συνεχίσει να παρακολουθεί την πορεία της από μακριά, με την όποια απόφαση για μια καλοκαιρινή μεταγραφή στα πλάγια να υπαγορεύεται πιθανότατα από τη στάση του Mohamed Salah για νέο συμβόλαιο. Όπως και να έχει, ενώ η ύπαρξη ρήτρας αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του Olise με την Palace μπορεί να κάνει οποιαδήποτε συμφωνία απλή, η αξία της μπορεί να περιπλέξει τα πράγματα.

Σύμφωνα με διάφορες πηγές, μεταξύ των οποίων και η Mirror, ο γεννημένος στο Λονδίνο διεθνής νεαρός της Γαλλίας μπορεί να εξαγοραστεί από το συμβόλαιό του στο Selhurst Park έναντι αμοιβής περίπου 60 εκατομμυρίων λιρών. Αυτό έρχεται αφού ο Olise συμφώνησε νέους όρους με την Palace, και απέρριψε τη μετακίνησή του στην Chelsea τον Αύγουστο, με τους προηγούμενους όρους να του επιτρέπουν να φύγει έναντι 35 εκατομμυρίων λιρών.

Η Liverpool χρησιμοποίησε τις ρήτρες αποδέσμευσης προς όφελός της στην αναδόμηση της μεσαίας γραμμής, καθώς τόσο ο Dominik Szoboszlai (60 εκατ. λίρες) όσο και ο Alexis Mac Allister (35 εκατ. λίρες) αποκτήθηκαν χωρίς να χρειαστεί να γίνουν διαπραγματεύσεις. Αλλά σίγουρα μπορεί να υποστηριχθεί ότι αυτοί οι παίκτες ήταν διαθέσιμοι σε καλύτερη τιμή και με περισσότερες αποδεδειγμένες ικανότητες από το Νο 7 της Palace.

Όπως εξηγεί ο David Lynch του TIA, το ρεκόρ του Olise με εννέα γκολ και 17 ασίστ σε 72 παιχνίδια στην Premier League «δεν είναι το επίπεδο παραγωγής που συνήθως δελεάζει τη Liverpool «.

Μια δαπάνη 60 εκατομμυρίων λιρών θα τον καθιστούσε τη δεύτερη ακριβότερη επιθετική μεταγραφή του συλλόγου, πίσω μόνο από τον Darwin Nunez (85 εκατομμύρια λίρες), και τον πέμπτο ακριβότερο παίκτη στην ιστορία του.

Αν και μπορεί να υποστηριχθεί ότι, έχοντας κλείσει τα 22 του χρόνια μόλις τον περασμένο μήνα, ο Olise έχει την προοπτική να εξελιχθεί σε μια επιλογή παγκόσμιας κλάσης για τη Liverpool, είναι σαφές ότι δεν έχει φτάσει ακόμα εκεί. Γι’ αυτό και το ενδιαφέρον του συλλόγου βρίσκεται μόνο στο στάδιο της παρακολούθησης και όχι της ενεργής επιδίωξης, όπως συμβαίνει με πολλούς παίκτες του είδους του.

Υπό «παρακολούθηση» από τους Reds ο Michael Olise της Crystal Palace
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com