Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Χωρίς Szoboszlai ξεκίνησε η προετοιμασία ενόψει Bournemouth

Χωρίς Szoboszlai ξεκίνησε η προετοιμασία ενόψει Bournemouth

Η Liverpool επέστρεψε το μεσημέρι της Τετάρτης στις προπονήσεις έπειτα από μια εβδομάδα, ξεκινώντας παράλληλα την προετοιμασία της ενόψει του Κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα κόντρα στην Bournemouth.

Απών από την προπόνηση έμεινε ο Dominik Szoboszlai, ο οποίος φαίνεται πως δεν έχει ξεπεράσει το μυϊκό πρόβλημα που αποκόμισε στον αγώνα της Πρωτοχρονιάς με την Newcastle και πολύ δύσκολα θα καταφέρει να είναι στη διάθεση του Klopp για το παιχνίδι της Κυριακής.

Ο Andy Robertson ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο στο πλαίσιο της αποκατάστασης του τραυματισμού του στον ώμο, ενώ κανονικά συμμετείχαν στην προπόνηση και οι νεαροί, Jarell Quansah and Conor Bradley, with Bobby Clark, Kaide Gordon, James McConnell, Calum Scanlon, Lewis Koumas, Trent Kone-Doherty και Kornel Misciur.

Ο Calvin Ramsay που αν και έχει επιστρέψει στην ομάδα, αναμένεται να παραχωρηθεί ξανά δανεικός δεν συμμετείχε στην προπόνηση, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Rhys Williams που συνεχίζει στην Port Vale ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν.

Οι ποδοσφαιριστές που προπονήθηκαν την Τετάρτη:

Τερματοφύλακες: Alisson, Kelleher, Adrian, Mrozek, Misciur

Αμυντικοί: van Dijk, Konate, Quansah, Phillips, Gomez, Bradley, Beck, Scanlon

Μέσοι: Jones, Mac Allister, Gravenberch, Elliott, McConnell, Clark

Επιθετικοί: Nunez, Jota, Diaz, Gakpo, Gordon, Koumas, Kone-Doherty.

Πιθανότατα χωρίς Dominik Szoboszlai την Κυριακή.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com