Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στην FC Haka ο πρώην τερματοφύλακας των Reds Liam Hughes

Στην FC Haka ο πρώην τερματοφύλακας των Reds Liam Hughes

Έξι μήνες μετά την αποδέσμευση του από τους Reds, ο πρώην τερματοφύλακας της Liverpool Liam Hughes, υπέγραψε σε νέο σύλλογο στη Σκανδιναβία.

Ο Hudhes εντάχθηκε αρχικά στη Liverpool το 2021, προερχόμενος από τη Celtic για να στελεχώσει τις ομάδες της ακαδημίας. Ωστόσο, ο Βορειοϊρλανδός ευτύχησε να είναι στον πάγκο της πρώτης ομάδαας δύο φορές, μία εναντίον της Sheffield United στην Premier League και μία εναντίον της Preston στο Carabao Cup το 2021, καθώς κλήθηκε και στην εθνική του ομάδα. Όμως ο χρόνος του στο Merseyside τελείωσε τον Ιούλιο, ως ένας από τους 10 παίκτες που αφέθηκαν ελεύθεροι στο τέλος της περασμένης σεζόν.

Μέχρι αυτή την εβδομάδα, ήταν ένας από τους μόλις δύο από αυτούς που δεν είχαν βρει ακόμη νέο σύλλογο, αλλά ο Hudhes έχει πλέον ενταχθεί στη φινλανδική FC Haka με ελεύθερη μεταγραφή. Ο 22χρονος έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο με την ομάδα της Veikkausliiga, η οποία προετοιμάζεται για την σεζόν του 2024 που ξεκινά στο Liigacup αργότερα αυτόν τον μήνα.

Η άφιξή του έρχεται εβδομάδες μετά τον διορισμό του συμπατριώτη Andy Smith ως προπονητή, με τον Hughes να πείθεται από την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρώτη θέση εκκίνησης σε μια ομάδα κορυφαίας κατηγορίας.

«Είχαμε ήδη γνωριστεί στο Liverpool, αλλά πριν από λίγες εβδομάδες δέχθηκα κλήση στο τηλέφωνο όπου άκουσα ότι ο Andy ήθελε να με συναντήσει», εξήγησε ο Hudhes, ο οποίος θα φορέσει τη φανέλα Νο. 1. «Συναντηθήκαμε την επόμενη μέρα και μου είπε τα πάντα για τον σύλλογο και το έργο και τι θα μπορούσε να κάνει αυτό για την καριέρα μου».

Ο Hudhes πρόσθεσε: «Έχω μερικούς στόχους για τα επόμενα δύο χρόνια στην καριέρα μου, αλλά το πιο σημαντικό πράγμα αυτή τη στιγμή είναι να μπω και να δείξω στην ομάδα την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου και ότι είμαι αρκετά καλός για να εκπροσωπήσω αυτόν τον σύλλογο. Ελπίζω, με τη δική μου συμβολή, να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει την επόμενη σεζόν».

Μετά τη συμφωνία του Hughes με την FC Haka, ο μοναδικός παίκτης που αφέθηκε ελεύθερος από τη Liverpool το καλοκαίρι και δεν έχει ακόμη υπογράψει επίσημα για νέα ομάδα είναι ο επιθετικός Fidel O’Rourke. Οι παίκτες που αποχώρησαν από την ακαδημία Oludare Olufunwa (St Johnstone), Jack Bearne (Greenock Morton), Charlie Hayes-Green (Bolton) και Iwan Roberts (Bala Town), έχουν όλοι ήδη προχωρήσει στο επόμενο κεφάλαιο της καριέρας τους.

Στην FC Haka ο πρώην τερματοφύλακας των Reds Liam Hughes
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com