Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Fulham (preview)

Liverpool – Fulham (preview)

Ημιτελικός του Carabao Cup και η Liverpool υποδέχεται στο Anfield την Fulham το βράδυ της Τετάρτης στις 22:00 ώρα Ελλάδος.

Οι Reds προέρχονται από τη σπουδαία πρόκριση στον τέταρτο γύρο του FA Cup επί της Arsenal και θέλουν να πετύχουν ακόμη μια, ενώ η Fulham προκρίθηκε επίσης στην τέταρτη φάση του κυπέλλου.

Είναι ο τελευταίος αγώνας της Liverpool για ένα διάστημα 11 ημερών, κάτι που σημαίνει πως και πάλι από τον Klopp θα δούμε την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, όπως συνέβη την Κυριακή στο Λονδίνο.

Ο Kelleher θα υπερασπιστεί την εστία αντί του Alisson, με την άμυνα να έχει δύο αλλαγές είναι εκείνη του Emirates.

Ο Conor Bradley θα αντικαταστήσει τον τραυματία, Trent Alexander-Arnold και ο Virgil van Dijk θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα, έχοντας ξεπεράσει την ίωση.

Στη μεσαία γραμμή φανέλα βασικού θα μπορούσε να πάρει ο Ryan Gravenberch και στην τριπλέτα της επίθεσης να ξεκινήσει ο Diogo Jota, αντί του Cody Gakpo.

Οι απουσίες των Reds εξακολουθούν να είναι οι γνωστές των Salah, Endo, Robertson, Thiago, Bajcetic, Szoboszlai, Τσιμίκα, Matip και η καινουρια είναι εκείνη του Trent Alexander-Arnold, ο οποίος με πρόβλημα στο γόνατο θα λείψει για τις επόμενες εβδομάδες

Η Fulham προέρχεται από σερί δύο εντός έδρας νικών και έρχεται στο Anfield, για να μην χάσει για δεύτερη φορά μέσα σε 40 μέρες.

Ο Marco Silva δεν θα έχει στη διάθεση του, τους Ream και Traore.

Στον αγώνα του πρωταθλήματος οι Reds επικράτησαν με σκορ 4-3 στο τέλος.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο David Coote, ενώ VAR δεν υπάρχει ούτε στα ημιτελικά.

Στο άλλο παιχνίδι η Middlesbrough κέρδισε με 1-0 στην έδρα της, την Chelsea.

Για την πρόκριση στον τελικό η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com