Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Paul Merson: “Θα νικήσει η Arsenal την Liverpool στο FA Cup”

Paul Merson: “Θα νικήσει η Arsenal την Liverpool στο FA Cup”

Μέσα σε 15 ημέρες οι Κόκκινοι θα αντιμετωπίσουν και πάλι την Arsenal, μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα με 1-1 του αγώνα στο Anfield, αυτή τη φορά στο Emirates και στα πλαίσια του 3ου γύρου του FA Cup.

Κάνοντας λοιπόν την πρόβλεψη του, ο πρώην Gunner Paul Merson δήλωσε πως αυτή τη φορά νικήτρια της αναμέτρησης θα αναδειχθεί η Arsenal και μάλιστα με σκορ 2-1 και δικαιολόγησε την άποψη του λέγοντας: “Η Αίγυπτος έχει μια καλή ομάδα, κάτι που σημαίνει πως θα προχωρήσει στο AFCON με αποτέλεσμα την απουσία του Salah για 4-5 εβδομάδες”.

“Ο αγώνας αυτός μάλλον δεν τους προβληματίζει ιδιαίτερα, γιατί είναι ένας αγώνας Κυπέλλου. Μετά πάντως έχουν πολύ σημαντικούς αγώνες για το Πρωτάθλημα, εναντίον των Bournemouth, Chelsea, Arsenal και τότε είναι που θα γίνει αισθητή η απουσία του Salah.”

“Οι Κόκκινοι έχουν επίσης και τον ημιτελικό του Carabao Cup στον ορίζοντα εναντίον της Fulham, οπότε δεν πρόκειται να παίξουν κάποιοι από τους βασικούς τους παίκτες. Ενώ η Arsenal θα παίξει στην έδρα της εναντίον μιας Liverpool που δεν θα διαθέτει τον Mo Salah και συνεπώς περιμένω να νικήσουν.”

Και επειδή αρκετή κουβέντα γίνεται για το ποιος θα είναι ο παίκτης των Κόκκινων στην επίθεση, ο Paul Merson πιστεύει πως έχει την απάντηση.

“Στους αγώνες Κυπέλλου όλοι ξεκουράζουν τους παίκτες τους, αλλά είναι διαφορετικά τα πράγματα όταν αναμετρώνται ομάδες της πρώτης εξάδας.”

“Από την Liverpool δεν θα απουσιάσει μόνο ο Salah αλλά και ο Wataru Endo και αυτό θα είναι μεγάλο πρόβλημα για τον Klopp. Ο Salah βρίσκεται σε διαφορετικό επίπεδο και δύσκολα θα γεμίσει κάποιος τα παπούτσια του. Περιμένω λοιπόν να παίξουν από τα δεξιά στη θέση του Salah τον Diogo Jota, ο οποίος είναι καλός παίκτης.” ολοκλήρωσε.

Paul Merson: “Θα νικήσει η Arsenal την Liverpool στο FA Cup”
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com