Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ξεκαθάρισε το σχόλιο του για την Burnley ο Klopp

Ξεκαθάρισε το σχόλιο του για την Burnley ο Klopp

Ο Jürgen Klopp έσπευσε να ξεκαθαρίσει το σχόλιο που είχε κάνει κατά τη διάρκεια του test event της Anfield Road End σχετικά με τον αγώνα στην έδρα της Burnley την Boxing Day, στις 26 Δεκεμβρίου.

Ο τεχνικός των Reds κατά τη διάρκεια των απαντήσεων που έδινε μετά από σχετικές ερωτήσεις, κλήθηκε να αποκαλύψει τα Χριστουγεννιάτικα του πλάνα, αναφέροντας τα εξής:

“ Που πηγαίνουμε στις 26 του μηνός; Ωχ, πηγαίνουμε οδικώς στην Burnley. Ένα εξαιρετικό μέρος, για να γιορτάσεις τα Χριστούγεννα. 

Κατά την συνέντευξη τύπου της Παρασκευής, ζητήθηκε από τον Γερμανό να εξηγήσει αν ήταν χιούμορ το συγκεκριμένο του σχόλιο.

Όχι, ήταν 100% αλήθεια. Θεέ μου.  Σας προσκαλώ τώρα λίγο στη ζωή μου. Μπαίνω στο γήπεδο το βράδυ, τα παιδιά παίζουν, βάζουν γκολ όταν φτάνω 7.000 άνθρωποι τρελαίνονται. Σκέφτηκα, «Θεέ μου, πόσο ωραίο είναι αυτό; 

“ Αυτή ήταν λοιπόν η διάθεση στην οποία έφτασα. Στη συνέχεια, ο Pete (McDowall, LFCTV) μου έκανε ερωτήσεις και νομίζω ότι το είπα στο μικρόφωνο, ότι αύριο θα υπάρχουν πρωτοσέλιδα, αλλά δεν σκέφτηκα ούτε στιγμή ότι ήταν σοβαρό. ”

Είπα πολλά πράγματα και είμαι πραγματικός ηλίθιος, σε βοηθάω πολύ με όλα αυτά τα πράγματα. Έτσι, η ερώτηση γύρω από αυτό ήταν, «Πώς θα είναι τα Χριστούγεννα σας;» Και είπα, «Ποιος νοιάζεται εδώ για τα Χριστούγεννα μου;» 

Κανείς δεν το κάνει – και οι δικοί σας (οι δημοσιογράφοι), παρεμπιπτόντως. ”

Προφανώς ξέρω πότε παίζουμε με την Burnley, αλλά εκείνη τη συγκεκριμένη στιγμή δεν είχα το πρόγραμμα και μου είπε η Burnley και εγώ είπα «Ωχ, υπέροχο μέρος για να είσαι» 

“ Αν θα έλεγε Λονδίνο, θα έλεγα ότι είναι υπέροχο μέρος για να είσαι. αν έλεγε τα Φίτζι, θα έλεγα ότι είναι υπέροχο, γιατί εκεί παίζουμε ποδόσφαιρο και δεν θα ήμουν με την οικογένειά μου. 

Η οικογένεια ενός από τους καλύτερους φίλους μου είναι από το Burnley, για να βεβαιώσω ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό. ”

“ Έτσι, αν κάποιος νόμιζε ότι έχω… Πάω εκεί για να παίξω ποδόσφαιρο όπως πηγαίνω σε όλες τις άλλες πόλεις, δεν είδα ποτέ λίγο το Burnley εκτός από το γήπεδο. 

Μου άρεσε πάντα να είμαι στο γήπεδο τους; Όχι, γιατί μας έδωσαν σκληρούς αγώνες, αυτό είναι. Και πάλι, καλώς ορίσατε στον πλανήτη μου. ” Ξεκαθάρισε ο Klopp.

O Mo Salah στο Turf Moor.
Ο Mo Salah στην τελευταία επίσκεψη των Reds στο Turf Moor.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com