Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αμφιβάλλουν οι fans της Liverpool για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος

Αμφιβάλλουν οι fans της Liverpool για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος

Οι στατιστικές είχαν γείρει αποφασιστικά υπέρ της Liverpool για τον αγώνα εναντίον της Manchester United πριν την έναρξη του, όμως το αποτέλεσμα έσπειρε τις αμφιβολίες στις τάξεις των Red fans.

Οι Κόκκινοι απέτυχαν όμως να διασπάσουν την άμυνα των αντιπάλων τους και να πάρουν έτσι τους τρεις βαθμούς της νίκης με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν αμφιβολίες στους οπαδούς τους για τις πιθανότητες κατάκτησης της Premier League.

Οι προσδοκίες και οι πιθανότητες για ένα ευρύ ίσως σκορ διαψεύστηκαν σε ένα κατάμεστο Anfield καθώς ο αγώνας «ξεθύμανε» γρήγορα καθιστώντας υπεύθυνες και τις δύο ομάδες για την έλλειψη ποιότητας.

Ειδικά από την πλευρά των Κόκκινων, η αναμονή για την εμφάνιση επιτέλους εκείνων των χαρακτηριστικών στοιχείων που θα περίμενε κανείς από την ομάδα του Klopp αποδείχθηκε βασανιστική καθώς έδειξαν ανεπάρκεια τόσο στο συγχρονισμό τους όσο και στο απαραίτητο επίπεδο ακρίβειας.

Δεν υπήρξε πρόβλημα με τα σουτ στο τέρμα -34 έγιναν, όσο με το γεγονός ότι λίγα από αυτά δοκίμασαν τα αντανακλαστικά του Andre Onana, ενώ οι Κόκκινοι έδειξαν την τάση να προτιμούν τα σουτ από απόσταση.

Το συναίσθημα της απελπισίας θα μπορούσε να περιγράψει πλήρως τη διάθεση των οπαδών -των οποίων παραθέτουμε κάποια σχόλια , με το τέλος του αγώνα,αφού χάθηκε μια καλή ευκαιρία για να παραμείνει η Liverpool μόνη πρώτη στη βαθμολογία.

Έγραψαν λοιπόν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:
«Η ομάδα δεν βρίσκεται ακόμα στο αναμενόμενο επίπεδο. Υστερούμε σε λίγες θέσεις κλειδιά.»

«Σχεδόν ολόκληρο το κέντρο εκτός ουσιαστικής φόρμας. Οι συστηματικές αλλαγές για την προώθηση του Trent μάλλον δεν βοήθησαν. Ο Darwin αρχίζει να γίνεται πρόβλημα, είτε θέλουμε να το παραδεχτούμε είτε όχι. Η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχει να κάνει με το πόσο καλή υπήρξε η άμυνα μόνο.»

«Αν δεν μπορείς να κερδίσεις αυτή τη Manchester United στην έδρα σου, τότε πρέπει να παλέψεις πολύ για το πρωτάθλημα.»

«Η Liverpool είχε την τύχη με το μέρος της την προηγούμενη περίοδο, όταν δημιουργώντας λίγες ευκαιρίες, κατάφερε να σκοράρει αρκετά ώστε να παίρνει τη νίκη. Αυτό τελείωσε σήμερα και έτσι χάθηκε μια τεράστια ευκαιρία με την City να έχει θέματα και την Arsenal να έρχεται στην έδρα μας.»

«Δεν περίμενα τη νίκη σήμερα. Και παίξαμε ακριβώς όπως φοβόμουν. Διαβολοπαιχνίδι.»

«Η LFC είχε τα περισσότερα σουτ στο τέρμα από κάθε άλλο αγώνα. Ήταν 34. Σε 6 αγώνες όμως είχαν χαμηλό ποσοστό σε σουτ στον στόχο- μόλις 23.5%. Είναι το 19ο χειρότερο ποσοστό στην Premier League.»

«Η United ήταν καλά οργανωμένη αλλά για την ισοπαλία ευθύνονται οι Κόκκινοι. Δεν δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες ούτε άσκησαν μεγάλη πίεση. Πολλές κακές πάσες επίσης.»

«Απαράδεκτη απόδοση από τη Liverpool και δεν μπορούμε να μην πούμε ότι δεν το είδαμε να έρχεται αυτό, με χαμένους βαθμούς. Η αλαζονεία επίσης κάποιων οπαδών για τον αγώνα αυτό, πριν την έναρξη του, ήταν αχρείαστη. Πρέπει να γίνουν σημαντικές βελτιώσεις για τον αγώνα με την Arsenal, αλλιώς θα χάσουμε άνετα.»

«Έχω την αίσθηση ότι με τις αλλαγές που έγιναν στο κέντρο το καλοκαίρι έχουν ως αποτέλεσμα η ομάδα να φαίνεται ασύνδετη. Οι τραυματισμοί δεν μας βοηθούν επίσης. Ούτε και οι συνεχείς αλλαγές που κάνει ο Klopp. Δεν είμαστε συμπαγείς.»

«Όταν μια ομάδα κλείνεται πίσω με τέτοιο τρόπο όπως η United,τότε στερεύεις γρήγορα από ιδέες. H ομάδα βρίσκεται σε στάδιο μετάβασης και μια θέση στην τετράδα αποτελεί το μόνο ρεαλιστικό στόχο. Θα ξαναδούμε τέτοιες αποδόσεις.»

«Είμαστε άνθρωποι. Συνεχίζουμε. Ξεχάστε αυτόν τον αγώνα. Περιμένουμε την Arsenal και νομίζω ότι μας ταιριάζει ο τρόπος που παίζει.»

«Κανένας δεν θέλει να ακούσει για θετικά αυτή τη στιγμή, αλλά η LFC βρίσκεται σε καλή θέση και θα υπάρξουν πολλά σκαμπανεβάσματα στη μάχη του τίτλου. Η μεγαλύτερη ανησυχία βέβαια είναι η απόδοση στους τελευταίους αγώνες, οπότε θα έπρεπε να περιμένουμε να συμβεί κάτι τέτοιο.»

Έχοντας μπροστά μας τους αγώνες εναντίον της West Ham και της Arsenal, ας ελπίσουμε ότι οι Κόκκινοι θα διώξουν τη σκόνη από πάνω τους και ότι θα αποκτήσουν μια σταθερή φόρμα και ακρίβεια στο σκοράρισμα.

Αμφιβάλλουν οι fans της Liverpool για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com