Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα»

Klopp: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα»

Ο Jürgen Klopp μίλησε για το διπλό επί τις Sheffield United και την εμφάνιση των Reds στο Bramall Lane.

Ο Γερμανός προπονητής για την εμφάνιση ανέφερε:

“ Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα, είναι προφανώς το τέλειο αποτέλεσμα, είμαι πραγματικά ικανοποιημένος με πολλές πτυχές του παιχνιδιού. Θα το έλεγα ως μια ώριμη απόδοση – εκτός από μερικές στιγμές που δώσαμε την μπάλα σε περιοχές όπου απλά δεν έπρεπε να το κάνουμε και τότε ήταν που το κοινό ενθουσιάστηκε, θα έλεγα. Εκτός αυτού, αν δεν βλέπατε το παιχνίδι, θα μπορούσατε να το είχατε ακούσει γιατί ηρεμήσαμε μια ατμόσφαιρα που μάλλον ήταν έτοιμη να εκραγεί και δεν το αφήσαμε να συμβεί, κάτι που είναι πραγματικά εξαιρετικά σημαντικό. Δεν θέλω να είμαι υπερβολικά επικριτικός, ξέρω ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο, αλλά αυτή τη φορά του χρόνου παίζουμε, ελπίζουμε να κερδίσουμε, ξεκουραζόμαστε και να παίζουμε ξανά. Αυτό είναι. ”

Για την ωριμότητα που έβγαλε η ομάδα:

“ Κοιτάξτε, θα ήταν πολύ ωραίο αν μπορούσαμε να είχαμε πετύχει το δεύτερο γκολ νωρίτερα! Ήταν δυνατό, νομίζω ότι ο Mo είχε μετά από ένα κόρνερ όπου ήταν μια απίστευτη απόκρουση από τον τερματοφύλακα, δεν έχω ιδέα πώς το κράτησε εκτός εστίας και άλλες στιγμές όπου θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα. Αυτό θα ήταν υπέροχο. Εκτός αυτού, απλώς προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε χωρίς να ανοιχτούμε πολύ. Είχαμε ευέλικτες κινήσεις. ”

“ Το πρώτο ημίχρονο μου άρεσε πολύ, μου άρεσαν πολλά πράγματα, για να είμαι ειλικρινής, αλλά δεν δημιουργήσαμε τις ξεκάθαρες ευκαιρίες, αλλά μερικές φορές είναι έτσι. Έπειτα, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τις στημένες φάσεις, να αμυνθούμε στος στημένες φάσεις τους. Ναι, δώσαμε τις μπάλες για τις αντεπιθέσεις και τις στημένες φάσεις – αυτές ήταν οι δύσκολες στιγμές. Αλλά δεν υπάρχει παιχνίδι χωρίς δύσκολες στιγμές, αν δεν το τελειώσεις νωρίς και δεν το κάναμε αυτό, οπότε αυτό είναι δικό μας λάθος. ” Είπε ο Klopp.

Για τη σημασία του πρώτου γκολ:

“ Υπερ-σημαντικό. Τα γκολ κρίνουν τα ποδοσφαιρικά παιχνίδια και το ίδιο ήταν και σήμερα. Κοιτάξτε, αν κοιτάξετε το παιχνίδι, και στο ποδόσφαιρο μπορούν να συμβούν πολλά πράγματα, αλλά αν το κοιτάξετε πραγματικά και σκεφτείτε, «Ποιος αξίζει να κερδίσει αυτό το παιχνίδι;» Ήταν μία ομάδα και ήμασταν εμείς, ωστόσο φτάσαμε εκεί. Αυτά τα αγόρια έπαιξαν ήδη έναν ακραίο αριθμό αγώνων ποδοσφαίρου κατά το πρώτο μέρος της σεζόν και θα παίξουμε [περισσότερα]. Πηγαίνουμε σπίτι και παίζουμε ξανά το Σάββατο, οπότε όλα είναι δύσκολα. ”

„ Πρέπει να το ξεπεράσουμε αυτό. Αν κάτσω εκεί και πάω σε κάθε σημείο και πω, «Πρέπει να το κάνεις αυτό καλύτερα, πρέπει να το κάνεις αυτό καλύτερα και να το κάνεις καλύτερα». Πρέπει να το ξεπεράσουμε αυτό, πρέπει να το παλέψουμε, όπως όλοι οι άλλοι, και αυτό θα κάνουμε. Όταν έχουμε ένα καλό συναίσθημα, όπου τα αποτελέσματα πραγματικά βοηθούν, τότε δεν αισθάνεσαι τόσο πολύ την ένταση, έτσι είναι – το πιο σημαντικό σε αυτό το αποτέλεσμα απόψε. ”

Για τα γκολ από την άμυνα και το κέντρο:

“ Όλοι οι επιθετικοί παίκτες καλούνται να βάλουν γκολ, όλοι τους. Ο Virg σκόραρε,, το πρώτο του γκολ [της σεζόν]. Ήμουν λίγο έκπληκτος, νόμιζα ότι είχε ήδη σκοράρει, αλλά ίσως ήταν διαφορετική διοργάνωση ή πέρυσι, δεν ξέρω. Αλλά οι στημένες φάσεις είναι μια τεράστια βοήθεια σε σκληρά παιχνίδια. Ήταν πολύ καλοί σήμερα. Από την άλλη πλευρά, αμυνόμαστε στις στημένες φάσεις τους πολύ, πολύ καλά και αυτό είναι το πιο σημαντικό. ”

“ Και μετά πρέπει να πας για τις στιγμές, τα παιχνίδια κρίνονται σε στιγμές. Δεν χρειάζεται να έχεις περίπου 80% κατοχή για να κερδίσεις έναν αγώνα ποδοσφαίρου, το 10% [είναι] αρκετό μερικές φορές. Απλά πρέπει να κάνεις τα σωστά πράγματα. ”

Ρωτήθηκε αν η μάχη του τίτλου θα πάει ως το τέλος:

“ Δεν έχω ιδέα! Αν το κερδίσουμε, ελπίζω όχι. Δεν έχω ιδέα. Θα το δουμε αυτο. Δεν ξέρω ποιοι θα χάσουν ή οτιδήποτε άλλο, αν κάποιος θα διέγραφε City, αυτό θα ήταν το μεγαλύτερο αστείο στην ιστορία του ποδοσφαίρου, που πραγματικά δεν έχει νόημα. Η Arsenal προφανώς παλεύει, είχε μια παρόμοια εμπειρία όπως είχαμε εμείς πριν – αισθάνεται πολύ καλά. ούτως ή άλλως πρέπει να παίξει το επόμενο παιχνίδι από την αρχή και πάλι και είναι 0-0 και όχι 4-3 ήδη.

“ Η Aston Villa είναι απίστευτη. Η United είναι εκεί, χωρίς να παίξει ακόμα, ίσως ακριβώς το ποδόσφαιρο όπως το θέλει, δεν είμαι σίγουρος, τα μέσα ενημέρωσης ή οτιδήποτε άλλο, κάποια επιχειρήματα – αλλά έχουν πόντους, οπότε είναι γύρω. Για την Chelsea, δεν είμαι σίγουρος αν θα είναι εκεί ακόμα. Ποιος νοιάζει που βρίσκονται αυτές οι ομάδες; Πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε και είναι απίστευτα δυνατοί, το πρωτάθλημα είναι απίστευτα δυνατό. Πρέπει να είσαι τυχερός για να περάσεις δύσκολες στιγμές – ειδικά με τραυματισμούς. Οπότε δεν έχω ιδέα πού θα καταλήξει αυτό. ”

Αν διεκδικούν περισσότερες ομάδες τον τίτλο φέτος:

“ Πιθανώς. Τα τελευταία χρόνια ήταν πάντα δύο ίσως. Πραγματικά δεν με ενδιαφέρει αυτό, για να είμαι ειλικρινής. Όσο είμαστε εκεί τριγύρω, είμαι καλά με αυτό. Αλλά είναι όλα τόσο δύσκολα και τόσο έντονα και [με] όλα τα παιχνίδια που έρχονται τώρα, οπότε ας το ξεπεράσουμε και μετά ας με ρωτήσουμε ξανά τον Απρίλιο. ”

Σημαντική νίκη πήραν οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com