Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Trent Alexander-Arnold: «Ήταν μια πολύ περήφανη στιγμή για μένα»

Trent Alexander-Arnold: «Ήταν μια πολύ περήφανη στιγμή για μένα»

Ο Trent Alexander-Arnold είπε ότι η νίκη του εναντίον της Fulham στο Anfield την Κυριακή ήταν μια «πολύ περήφανη στιγμή» αφού η Liverpool πέτυχε μια εκπληκτική νίκη στην Premier league.

Οι παίκτες του Jürgen Klopp κέρδισαν με 4-3 τους φιλοξενούμενους με δύο γκολ σε δύο λεπτά στο τέλος του αγώνα για να γυρίσουν το ματς υπέρ τους. Το φάουλ του Alexander-Arnold είχε περάσει από την πλάτη του Bernd Leno για να ανοίξει το σκορ, το οποίο προηγήθηκε της ισοφάρισης του Harry Wilson, πριν το εκπληκτικό γκολ από τον Alexis Mac Allister που έφερε τους Reds ξανά μπροστά.

Ο Κeny Tete ισοφάρισε στο ημίχρονο και η κεφαλιά του Bobby De Cordova-Reid έβαλε μπροστά την Fulham, 10 λεπτά πριν την λήξη του αγώνα. Αλλά ο Wataru Endo και ο Alexander Arnold βρήκαν το δίχτυ αργά για να κερδίσουν τους βαθμούς σε ένα χαρούμενο από τον κόσμο γεμάτο Anfield.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Νο. 66 μίλησε στο Liverpoolfc.com για την ανατρεπτική αυτή συνάντηση.

Για το αν μπορούσε να διαλέξει μια λέξη για να συνοψίσει τη νίκη…

«Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το συνοψίσω σε μια λέξη. Είμαι απλά ευχαριστημένος. Είναι μεγάλο. Χρειαζόμασταν τους τρεις βαθμούς προφανώς. Με την Arsenl να παίρνει το αποτέλεσμα χθες, έπρεπε απλώς να προσπαθήσουμε να παραμείνουμε σε απόσταση επαφής. Αυτή η εποχή του χρόνου είναι σημαντική, τα παιχνίδια έρχονται πυκνά και γρήγορα και αν μπορούμε να αυξήσουμε τη δυναμική και να περάσουμε την περίοδο των Χριστουγέννων και του Ιανουαρίου με πολλές νίκες, τότε βγαίνουμε και πηγαίνουμε τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο σε καλή θέση. Οπότε δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να χάσουμε πόντους, ειδικά στο σπίτι. Ήταν μια πολύ περήφανη στιγμή για μένα και ένα καλό τελείωμα επίσης, για να είμαι δίκαιος.»

Στον ανταγωνισμό με τον Dominik Szoboszlai για φάουλ…

«Για να είμαστε δίκαιοι, ξέρει ότι αυτή είναι η προτιμώμενη πλευρά μου. Προτιμώ να πάω από εκείνη την πλευρά και να χρησιμοποιήσω τον τοίχο ως οδηγό για να εκτελέσω, αλλά ήταν λίγο έξω από το πλαίσιο του τέρματος. Ήταν απλά να το πετύχω, να δω τι μπορώ να κάνω και αυτό έκανα. Μου είπαν ότι έχει κριθεί ως αυτογκόλ τώρα, οπότε είμαι λίγο απογοητευμένος. Ήταν ένα καλό χτύπημα της μπάλας και καλό να συμμετέχω στο γκολ με όποιον τρόπο μπορώ.»

Στο εκπληκτικό γκολ του Mac Allister…

«Είναι ένα από αυτά. Παίζω το παιχνίδι σκεπτόμενος ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην πετύχω το γκολ του αγώνα και σκέφτομαι κατά το ήμισυ ότι θα μπορούσα να πετύχω το γκολ του μήνα εδώ ήδη μόλις τον Δεκέμβριο! Στη συνέχεια, 20 λεπτά αργότερα, o Macca έχει βάλει ένα στην πάνω γωνία έτσι. Σκέφτομαι, «Τι συμβαίνει εδώ;» Ήταν ένα εξαιρετικό σουτ. Είχα μια υπέροχη θέα! Ήμουν κάπως ευθυγραμμισμένος μαζί του και μόνο που έβλεπες το σχήμα της μπάλας που μπορούσες να δεις μόλις τη χτυπούσε, ήταν μια καλή ευκαιρία να το δω από μέσα. Ναι, ένα εξαιρετικό σουτ και είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχουν διαφορετικές οπτικές γωνίες. Θυμάμαι ότι γύρισα εγώ, ο Joel και ο Virg είχαμε την ίδια αντίδραση, ήμασταν σαστισμένοι. Εμείς δεν πήγαμε καν να γιορτάσουμε γιατί ήταν απλώς ένα καθαρό σοκ. Ήταν ένα εξαιρετικό χτύπημα και πολύ καλό για να πετύχει το γκολ του.»

Για την απογοήτευση στα γκολ που δέχθηκαν…

«Ναι, ειδικά στο Anfield. Νομίζω ότι είχαμε τις ευκαιρίες και ελέγξαμε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Κάναμε αρκετά για να μπορέσουμε να ελέγξουμε το παιχνίδι, αλλά μόνο ατομικά γκολ για να σκοράρουμε. Και οι τρεις τους δεν [είναι] σπουδαίοι και τιμωρηθήκαμε για την προχειρότητα μας στο τέλος της ημέρας. Τους άξιζε να σκοράρουν τα γκολ. Δεν μπορείτε να το αφαιρέσετε. Δεν ήταν θέμα τύχης. Εκμεταλλεύτηκαν όταν δεν ήμασταν στα καλύτερά μας. Λοιπόν, δίκαιο παιχνίδι, αλλά ήταν σημαντικό να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.»

Στο late leveler του Endo…

«Ήταν ένα εξαιρετικό τελείωμα. Είχα μια καλή εικόνα για αυτό, καθώς ήμουν ακριβώς πίσω του. Υπήρχε εξαιρετική φόρμα πάνω του, απλώς το οδήγησε στο δίχτυ. Αυτή είναι πιθανώς μια πλευρά του παιχνιδιού του που οι άνθρωποι δεν περιμένουν πραγματικά. Τον βλέπουμε ως έναν… νικητή της μπάλας. Πολύ κόσμος δεν τον πιστεύει αλλά έχει εξαιρετική τεχνική. Είναι ένα εξαιρετικό παλικάρι, ένας εξαιρετικός επαγγελματίας στο παιχνίδι και πρόσθεσε τόσα πολλά στο παιχνίδι μας όταν μπήκε. Ήταν μια εξαιρετική εμφάνιση και νομίζω ότι άλλαξε πραγματικά το παιχνίδι για εμάς.»

Στη νίκη που ήρθε από το γκολ του…

«Απλώς παρακολουθούσα το παιχνίδι, βλέποντας τον Cody να σουτάρει, μετά τον Darwin να παίρνει το ριμπάουντ και να το βλέπει να πηγαίνει στο πίσω δοκάρι και να βλέπει ότι ο Κώστας θα είχε μια ευκαιρία. Απλώς θα τοποθετούσα τον εαυτό μου για το αν ο Κώστας έπιανε αυτή την κεφαλιά, την οποία έκανε, μετά, καθώς η μπάλα έρχεται στον αέρα, σκέφτομαι, «Μήπως την πλησιάσω και την βάλω στο στήθος;» Αλλά νόμιζα ότι είχα λίγο περισσότερο χρόνο. Το πρώτο μου άγγιγμα δεν ήταν καθόλου καλό. Ήταν λίγο πίσω μου, αλλά σκέφτηκα με την στάση του σώματος και τα σώματα μεταξύ της μπάλας και του τέρματος απλώς να το χρησιμοποιήσω προς όφελος και απλώς να προσπαθήσω να στείλω την μπάλα στη γωνία του τέρματος. Κατάφερα να το κάνω αυτό και μπορείτε να δείτε από τα πανηγύρια πόσο πολύ σήμαινε.»

Για τον χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα στη νίκη…

«Φυσικά δεν μπορεί να είναι πάντα τέλειο. Πρέπει να ψάξουμε βαθιά και να βρούμε έναν τρόπο για να έχουμε αποτελέσματα. Όσο και αν θέλουμε να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε με τρία ή τέσσερα γκολ και να κάνουμε ένα άνετο παιχνίδι, αυτό δεν συμβαίνει ποτέ στην πραγματικότητα. Μερικές φορές πρέπει να κερδίσεις με διαφορετικούς τρόπους. Αν και δεν παίξαμε ιδιαίτερα καλά, προσπαθήσαμε πολύ, είχαμε τις στιγμές μας και πήραμε τις ευκαιρίες μας. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να μάθουμε, αλλά το πιο σημαντικό πράγμα στο ποδόσφαιρο είναι ότι είναι ένα παιχνίδι αποτελεσμάτων. Είναι μια υπόθεση αποτελεσμάτων, οι τρεις βαθμοί που πρέπει να κατακτηθούν και αυτός είναι ο στόχος μας σε κάθε παιχνίδι που πηγαίνουμε. Είναι ζωτικής σημασίας για εμάς που το πετύχουμε σήμερα.»

Trent Alexander-Arnold: «Ήταν μια πολύ περήφανη στιγμή για μένα»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com