Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εντυπωσιακό το γκολ του Garnacho, αλλά μήπως ξεχνάτε του Benteke?

Εντυπωσιακό το γκολ του Garnacho, αλλά μήπως ξεχνάτε του Benteke?

Το τακουνάκι του Alejandro Garnacho που βοήθησε τη Man Utd να νικήσει την Everton έχει χαρακτηριστεί ως το καλύτερο που έχει γίνει ποτέ στην Premier League. Αλλά μήπως ξεχνούν κάτι εκεί στην διοργανώτρια αρχή;

Ενώ οι οπαδοί της Everton διαμαρτύρονταν για την τιμωρία των 10 βαθμών από την Premier League, η ομάδα του Sean Dyche ηττήθηκε κατά κράτος στο Goodison Park. Ξεκίνησε με ένα εντυπωσιακό τελείωμα από τον Garnacho, ο οποίος χτύπησε με ανάποδο ψαλίδι, όταν η σέντρα του Diogo Dalot έμοιαζε να έχει περάσει πολύ μακριά πίσω του.

Το γκολ προκάλεσε αμέσως συγκρίσεις με το γκολ του Wayne Rooney εναντίον της Man City το 2011 – παραβλέποντας ότι το δικό του βγήκε από την κνήμη του – και ισχυρίζεται ότι ήταν το καλύτερο που έχει σημειωθεί ποτέ στην Premier League.

Αλλά μήπως δεν είναι κανένας από αυτούς ο πιο εντυπωσιακός σε παιχνίδια που αφορούσαν τη Man United;

Το υπέροχο ανάποδο ψαλιδάκι του Christian Benteke στο 84ο λεπτό κατά τη διάρκεια της ήττας 3-1 της Liverpool στο Old Trafford το 2015 ξεχάστηκε γρήγορα, παρά την απόλυτη ποιότητά της.

Ακόμη και εκείνη την ημέρα, ο σχολιαστής Martin Tyler το αντιμετώπισε ως κάτι περισσότερο από ένα tap-in, πριν δύο λεπτά αργότερα φωνάξει το όνομα του Anthony Martial μετά από ένα ανούσιο τρίτο γκολ για τη United.

Ωστόσο, οι υποστηρικτές της ομάδας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έσπευσαν να κρατήσουν την προσπάθεια του Benteke στη συζήτηση για τον Garnacho.

Ίσως να έφταιγε η περίσταση, με το γκολ να μην αλλάζει την τύχη της Liverpool. Ίσως, πάλι να έφταιγε και ο παίκτης, με τη φήμη του Benteke να έχει πληγεί από τις εμφανίσεις του, μετά τη μετακίνησή του από την Aston Villa για 32,5 εκατομμύρια λίρες λίρες μήνες νωρίτερα.

Και από πού να ξεκινήσουμε με τον Sebastian Coates; Ή με τον Emre Can; Δεν μπορούμε να αφαιρέσουμε την ευφυΐα του γκολ του Garnacho – αλλά η ιδέα ότι η συζήτηση για το καλύτερο γκολ όλων των εποχών έχει «διευθετηθεί» είναι γελοία!

Εντυπωσιακό το γκολ του Garnacho, αλλά μήπως ξεχνάτε του Benteke?
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com