Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για LASK, Τσιμίκα και τραυματίες

Ο Klopp για LASK, Τσιμίκα και τραυματίες

Ο Jürgen Klopp μίλησε στη συνέντευξη τύπου του ενόψει του αυριανού εντός έδρας αγώνα με την LASK για το Europa League στο Anfield.

Ο τεχνικός της ομάδας ρωτήθηκε αρχικά για τους τραυματισμούς των Alisson και Jota:

“ Και οι δύο είναι εκτός, με τον Ali να είναι λίγο λιγότερο. Πρέπει να δούμε. Δεν πρόκειται να παίξει αύριο ή την Κυριακή, πιθανότατα ούτε την επόμενη εβδομάδα. Στον Diogo θα πάρει λίγο περισσότερο χρόνο να επιστρέψει. ”

Για την ευκαιρία του Kelleher:

“ Κανείς δεν ήθελε να τραυματιστεί ο Ali, αλλά σε αυτά τα πράγματα χρειάζεσαι την πιο δυνατή επιλογή και ο Caoimh είναι αυτή για εμάς. Αυτό είναι το μόνο θετικό ότι μπορούμε να τον βάλουμε μέσα. ”

“ Παίρνει την ευκαιρία και του αξίζει. Θα έχει μερικά παιχνίδια ακόμα. ”

Για τη δύσκολη περίοδο που ξεκινά:

“ Βρισκόμαστε στην αρχή μιας έντονης περιόδου. Είναι εξαιρετικά σκληρό. Πρέπει να πάρουμε αποφάσεις και αυτό είναι ξεκάθαρο. Το θέμα δεν είναι η πρόκριση, αλλά η νίκη σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου. ”

Για την ανάγκη της ατμόσφαιρας του Anfield αύριο:

“ Πρέπει να δείξουμε ότι είναι ένα υπέροχο μέρος για να έρθεις, αλλά και ένα φρικτό μέρος την ίδια στιγμή για τον αντίπαλο. ”

Για τη σημασία της νίκης αύριο:

“ Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να παίξουμε αύριο το βράδυ και να πάρουμε τη νίκη. Βάζοντάς τους υπό πίεση. Να είμαστε εξαιρετικά ενήμεροι σχετικά με τις στημένες φάσεις. ”

“ Στην Τουλούζη ήταν ίσως μια μοναδική εμφάνιση, εκτός από αυτό τα αγόρια συνήθως παίζουν καλά. ”

Για τη χρησιμοποίηση όλου του ρόστερ:

“ Πρέπει να μοιραστούμε την ένταση, δεν παίρνουμε αποφάσεις λόγω ενός λιγότερο σημαντικού αντιπάλου. Αλλά χρειαζόμαστε σε αυτό το δύσκολο διάστημα όλα τα αγόρια διαθέσιμα. Τώρα δεν έχουμε πολλά παιδιά διαθέσιμα. ” Είπε ο Klopp.

“ Ο Thiago και ο Robbo είναι εκτός, τώρα ο Diogo και ο Ali. Αυτό είναι τεράστιο. Θα ήταν υπέροχο αν δεν συνέβαινε κάτι άλλο, αλλά αυτό είναι απίθανο. ”

Για τον Κώστα Τσιμίκα πρόσθεσε:

“ Χρειαζόταν ρυθμό, το ξέρει και για έναν παίκτη που περιμένει μια σειρά από παιχνίδια, δεν του βγαίνει [αμέσως]. Τα δύο τελευταία παιχνίδια ήταν πολύ καλά. ”

“ Όλοι ξέρουμε ότι αν είναι σταθερός, μπορεί να παράγει μερικά όμορφα πράγματα: στημένες φάσεις, σέντρες. Τον χρειαζόμαστε τόσο πολύ, είμαστε πολύ χαρούμενοι μαζί του. ”

Βρίσκει ρυθμό ο Κώστας Τσιμίκας.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com