Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Thomas Sageder: «Μόνο για τουρισμό δεν θα έρθει η LASK στον Anfield»

Thomas Sageder: «Μόνο για τουρισμό δεν θα έρθει η LASK στον Anfield»

Η Liverpool επιστρέφει στη δράση του Europa League την Πέμπτη και η φιλοξενούμενη της LASK θα έρθει με την ψυχολογία στα ύψη μετά τη νίκη της με 1-0 που τη διατηρεί στην πρώτη τριάδα του Αυστριακού πρωταθλήματος.

Οι Κόκκινοι μπορούν να κατοχυρώσουν την θέση τους ως νικητές του ομίλου, αν συμβούν δύο πράγματα αργότερα μέσα στην ημέρα. Θα πρέπει πρώτα να κερδίσουν τη LASK και η Toulouse να μην κερδίσει την Union SG. Η Liverpool βρίσκεται στην κορυφή του Ε’ ομίλου και η LASK στον πάτο με τρεις βαθμούς, τους οποίους κέρδισε την τελευταία φορά απέναντι στην Union SG.

Και θα έρθει στο Anfield με την ομάδα του Thomas Sageder να έχει επιφέρει οριακή ήττα στην δεύτερη από το τέλος WSG Tirol το απόγευμα του Σαββάτου. Η αναμέτρηση της αυστριακής Bundesliga ξεκίνησε μιάμιση ώρα μετά την ισοπαλία της Liverpool με την Man City, με τον αρχηγό Robert Zulg να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, το 10ο της σεζόν.

Η νίκη της LASK τη διατηρεί σε απόσταση πέντε βαθμών από την πρωτοπόρο Salzburg στην τρίτη θέση μετά από 15 αγώνες και την επαναφέρει στο ρόλο του νικητή μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής.

Ο Sageder χρησιμοποίησε παρόμοιο σχηματισμό με αυτόν που χρησιμοποίησε απέναντι στους Κόκκινους τον Σεπτέμβριο, με μια προσέγγιση 3-4-2-1 που επέστρεψε τη νίκη με μικρή διαφορά, αφού σκόραρε στο 14ο λεπτό.

Η εμφάνιση περιγράφηκε από το Sky Sport Austria ως μια «άνευρη αλλά επιτυχημένη πρόβα τζενεράλε» για το ταξίδι στο Anfield, με έξι παίκτες που αντιμετώπισαν τη Liverpool νωρίτερα φέτος. Είχαν να αντιμετωπίσουν χιονισμένες συνθήκες, κάτι που δεν αναμένεται στο Merseyside και η LASK δεν θέλει να θεωρηθεί τουρίστας για την επίσκεψή της.

«Δεν θέλουμε να πάμε εκεί ως τουρίστες», δήλωσε ο Sageder. «Είναι απλά ένας ποδοσφαιρικός αγώνας που έχεις πάντα κάποιες πιθανότητες να κερδίσεις. Θέλουμε να διεκδικήσουμε τα πάντα από αυτούς εκεί».

Η αυστριακή ομάδα αναμένεται να έχει στη διάθεσή της τον αριστερό μπακ Rene Renner και τον μέσο Sascha Horvath, αφού μια ασθένεια τους ανάγκασε να απουσιάσουν το Σαββατοκύριακο. Μετά από την συνάντησή της με τη Liverpool τον Σεπτέμβριο, είναι ασταθής με επτά νίκες, τέσσερις ήττες και τρεις ισοπαλίες.

Thomas Sageder: «Μόνο για τουρισμό δεν θα έρθει η LASK στον Anfield»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com