Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – LASK (preview)

Liverpool – LASK (preview)

Πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa League και η Liverpool υποδέχεται στο Anfield την LASK το βράδυ της Πέμπτης στο τελευταίο της εντός έδρας παιχνίδι για την φάση των ομίλων.

Οι Reds θέλουν να εξασφαλίσουν την πρόκριση για την knock out φάση της διοργάνωσης, επιστρέφοντας παράλληλα στα νικηφόρα αποτελέσματα, μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με την Manchester City.

Στη Γαλλία η ομάδα του Klopp γνώρισε την ήττα κόντρα στην Toulouse, αλλά παραμένει πρωτοπόρος στον όμιλο με 9 βαθμούς, έπειτα από 4 αγωνιστικές.

Από τη Liverpool αναμένεται να δούμε αρκετές αλλαγές, όπως άλλωστε συνηθίζει στα φετινά Ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Ο Kelleher θα υπερασπιστεί την εστία της, στα στόπερ θα αγωνιστούν οι Konate και Quansah, με τον Joe Gomez στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Luke Chambers στο αριστερό.

Για την μεσαία γραμμή προβάδισμα έχουν οι Endo, Gravenberch και Elliott και για την επιθετική τριπλέτα οι Diaz, Gakpo και Doak.

Εκτός λόγω τραυματισμών παραμένουν οι Bajcetic, Thiago και Robertson, ενώ για το επόμενο διάστημα θα απουσιάσει τόσο ο Alisson, όσο και ο Jota.

Η LASK προέρχεται από εντός έδρας νίκη επί της Tirol για το πρωτάθλημα, ενώ στην προηγούμενη αγωνιστική των ομίλων είχε επικρατήσει της Union SG με 3-0.

Παραμένει στην τελευταία θέση του ομίλου με 3 βαθμούς, αλλά με ελπίδες πλέον για την τρίτη θέση, στην οποία και βρίσκεται στο πρωτάθλημα της Αυστρίας.

Στο Anfield έρχεται χωρίς προβλήματα, με στόχο να προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη κόντρα στη Liverpool, η οποία είχε επικρατήσει στην πρεμιέρα των ομίλων με 1-3 στην Αυστρία.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Urs Schnyder.

Η Liverpool υποδέχεται την LASK στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com