Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Διέρρευσαν φωτογραφίες από την εμφάνιση της Liverpool 2024/25

Διέρρευσαν φωτογραφίες από την εμφάνιση της Liverpool 2024/25

Η εντός έδρας εμφάνιση της Liverpool για την αγωνιστική περίοδο 2024/25 θα έχει ένα σχέδιο YNWA σε όλη την επιφάνεια και μια πιθανή αναδρομή στη σεζόν 2013/14 που διεκδίκησε τον τίτλο.

Καθώς η χρονιά πλησιάζει στο τέλος της, οι σχεδιαστές και οι κατασκευαστές της Nike θα εργάζονται εντατικά για να υπογράψουν τα κιτ της Liverpool για την επόμενη σεζόν.

Έχει ήδη αναφερθεί ότι το επόμενο εκτός έδρας κιτ θα είναι πιο σκούρο με λεπτομέρειες σε «πράσινο του δάσους» και «πλυμένο γαλαζοπράσινο», ενώ το τρίτο κιτ θα είναι λευκό με μαύρες, κίτρινες και κόκκινες πινελιές.

Η εντός έδρας εμφάνιση θα είναι, φυσικά, κόκκινη, με τα αξιόπιστα Footy Headlines και τον @FumlerRawk να διαρρέουν λεπτομέρειες για το σχέδιο που θα κυκλοφορήσει το επόμενο καλοκαίρι.

Η φανέλα διαθέτει ένα ανάγλυφο σχέδιο YNWA σε «κίτρινο χρώμα», το οποίο θα χρησιμοποιηθεί επίσης για το Nike Swoosh και το σήμα της LFC.

Πιστεύεται ότι ο γιακάς θα είναι παρόμοιος με αυτόν που φορέθηκε κατά τη διάρκεια της σεζόν 2013/14, με λευκές, κίτρινες και κόκκινες λεπτομέρειες. Ο χρωματικός συνδυασμός είναι ίδιος με αυτόν που χρησιμοποίησε η New Balance κατά τη διάρκεια της σεζόν για την κατάκτηση του τίτλου 2019/20, με ένα βαθύτερο κόκκινο από αυτό που φοριέται σήμερα.

Αν και ο σχεδιασμός σε όλη την επιφάνεια μπορεί να αποδειχθεί διχαστικός, αν το τελικό προϊόν είναι παρόμοιο με αυτές τις μακέτες, θα είναι μια δημοφιλής έκδοση μεταξύ των υποστηρικτών.

Η Nike έχει σκύψει σε μεγάλο βαθμό στην ιστορία του συλλόγου, με τα κιτ της από τη στιγμή που συμφώνησε με τη Liverpool το 2020 και μια επερχόμενη συνεργασία με τον LeBron James περιλαμβάνει επίσης το YNWA.

Διέρρευσαν φωτογραφίες από την εμφάνιση της Liverpool 2024/25
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com