Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η αντιφατική δήλωση του Gerrard & η απογοήτευση των fans της Liverpool

Η αντιφατική δήλωση του Gerrard & η απογοήτευση των fans της Liverpool

Σε μια παράξενη συνέντευξη, ο Steven Gerrard αναίρεσε τον εαυτό του ονομάζοντας τον Cristiano Ronaldo ως τον καλύτερο παίκτη όλων των εποχών, παρά το γεγονός ότι προηγουμένως είχε δώσει τον τίτλο στον Lionel Messi.

Μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση το 2016, ο Gerrard ακολούθησε την προπονητική και η μέχρι τώρα καριέρα του στο χώρο πήρε περίεργη τροπή. Η επιτυχία του στους Rangers τον οδήγησε στην Aston Villa, από την οποία απολύθηκε μετά από λιγότερο από ένα χρόνο και τώρα είναι το αφεντικό της Al Ettifaq στη Σαουδική Αραβία. Ο νέος του ρόλος τον καθιστά ουσιαστικά πρεσβευτή τόσο της Σαουδικής Pro League όσο και της χώρας.

Πιθανόν η παρουσία του Ronaldo στο πρωτάθλημα να «ανάγκασε» τρόπον τινά τον Gerrard να επαινέσει τον Πορτογάλο ονομάζοντάς τον ως «GOAT», παρά το γεγονός ότι προηγουμένως είχε διαφορετική άποψη.

Σε μια περίεργη συνέντευξη στην κάμερα του επίσημου καναλιού της Saudi Pro League, ο Gerrard δήλωσε: «Η άφιξη του GOAT, όπως τον αποκαλούμε, Cristiano, η άφιξή του τον Ιανουάριο [ήταν] προφανώς μια τεράστια μεταγραφή. Έχει να προσφέρει ακόμα πολλά στο ποδόσφαιρο, οπότε, από μακριά για έξι μήνες, κοίταζα τα αποτελέσματα του Cristiano».

Ο πρώην αρχηγός της Liverpool πρόσθεσε ότι από τη στιγμή που ο Ronaldo έγινε παίκτης της Al Nassr, «το συγκεκριμένο πρωτάθλημα σε όλο τον κόσμο έγινε ένα πολύ δημοφιλές θέμα συζήτησης για όλους».

Ο πρώην Νο. 8 των Reds, σε συνέντευξη του στον Gary Neville, για το Sky Sports, στο προπονητικό κέντρο της Aston Villa, ονόμασε τον Lionel Messi, ως τον καλύτερο παίκτη όλων των εποχών.

Πολλοί οπαδοί της Liverpool, μέσω του X (twitter), αντέδρασαν αρνητικά στα λεγόμενα του πρώην αρχηγού τους, καθώς θεωρούν ότι τα χρήματα της Σαουδικής Αραβίας είναι ο λόγος για τον οποίο άλλαξε την άποψή του.

Ενδεικτικά παραθέτουμε πιο κάτω ορισμένα εξ αυτών:

«Αναρωτιέμαι αν είναι στα συμβόλαιά τους έχουν ρήτρα ότι πρέπει να αποκαλούν τον Cristiano Ronaldo ως GOAT, αφού ο πραγματικός GOAT επέλεξε το MLS».

«Ποτέ δεν ένιωσα τόσο απογοητευμένος από έναν παιδικό ήρωα. Πούλησε την ψυχή του».

«Ο τρόπος με τον οποίο όλοι αυτοί οι άνθρωποι που συνήθιζα να σέβομαι έχουν πουλήσει εντελώς την ψυχή τους για χρήματα που δεν χρειάζονται είναι τόσο πολύ καταθλιπτικός».

«Ειλικρινά, όλα όσα έχει κάνει αυτός ο άνθρωπος από τότε που έφυγε από την Liverpool είναι σαν να χτύπησε κάποιος με μια βαριοπούλα την παιδική μου ηλικία».

«Ξέρω ότι τα χρήματα αλλάζουν τους ανθρώπους, αλλά έλα ρε Stevie. Ήσουν ήδη εκατομμυριούχος. Έχεις πει άπειρες φορές τον Messi».

«Ουάου τα χρήματα μπορούν πραγματικά να ανοίξουν τα μάτια κάποιου».

«Τα χρήματα της Σαουδικής Αραβίας άλλαξαν την γνώμη του»

Η αντιφατική δήλωση του Gerrard & η απογοήτευση των fans της Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com