Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Guardiola : «Για τον Nunez και τον Guardiola δεν συνέβη τίποτα»

Guardiola : «Για τον Nunez και τον Guardiola δεν συνέβη τίποτα»

Ούτε ο Jurgen Klopp, ούτε ο Pep Guardiola αποκάλυψαν τι ακριβώς συνέβη μεταξύ του προπονητή της Man City και του Darwin Nunez μετά την αναμέτρηση στο Etihad.

Μετά την δραματική εξέλιξη του παιχνιδιού, με τον Trent Alexander-Arnold να ισοφαρίζει μετά το άνοιγμα του σκορ από τον Erling Haaland, οι κάμερες κατέγραψαν μια ένταση μπροστά στη φυσούνα του γηπέδου. Με τον Pep Guardiola να χαιρετά τον Nunez στο φινάλε της αναμέτρησης, ο επιθετικός της Liverpool αντάλλαξε κουβέντες με τον Ισπανό, γεγονός που οδήγησε στο να τους χωρίσουν οι άνθρωποι των πάγκων των δύο πλευρών.

Ο Klopp απομάκρυνε τον Nunez πριν τρέξουν να τον βοηθήσουν οι Adrian, Curtis Jones και Mac Allister, αφήνοντας τον βοηθό Vitor Matos να εκτονώσει την κατάσταση με τον Guardiola.

Υπήρχαν χαμόγελα μετά το περιστατικό στην πλευρών των ανθρώπων των Reds, με το θέμα να μην είναι προφανώς σοβαρό, αλλά και οι δύο προπονητές ρωτήθηκαν γι’ αυτό στις συνεντεύξεις Τύπου μετά τον αγώνα.

«Τα συναισθήματα, τα συναισθήματα», εξήγησε ο Klopp. «Για να είμαι ειλικρινής, δεν είμαι σίγουρος ότι εγώ είμαι αυτός που πρέπει να το εξηγήσει, γιατί δεν είχα καμία απολύτως σχέση – παραδόξως! Τους αγαπώ και τους δύο, οπότε προσπάθησα να ηρεμήσω την κατάσταση, χωρίς να ξέρω 100% τι συνέβη, γιατί δεν κατάλαβα λέξη. Αυτό είναι όλο. Πραγματικά πιστεύω ότι δεν είναι τίποτα περισσότερο από αυτό που έχει ήδη διευθετηθεί, για να είμαι ειλικρινής. Είναι συναισθηματικό. Ο Pep θέλει να κερδίσει, εμείς θέλουμε να κερδίσουμε. Και οι δύο δεν κέρδισαν, οπότε προφανώς κανείς δεν είναι πραγματικά χαρούμενος και τότε αυτά τα πράγματα μπορούν να συμβούν».

Ο Klopp δέχθηκε την ερώτηση αναφερόμενος στην «έντονη αντιπαλότητα» μεταξύ Liverpool και Man City, με τον προπονητή να εκφράζει την αντίθεσή του.

«Αυτό δεν έχει καμία σχέση με την ‘έντονη αντιπαλότητα’, δεν ξέρω τι θέλετε να βγάλετε από αυτό», απάντησε. «Δεν πρόκειται για σκληρή αντιπαλότητα. Είμαστε αντίπαλοι. Τι είναι η σκληρή αντιπαλότητα; Πού το βλέπεις (απευθυνόμενος στον δημοσιογράφο που έκανε την ερώτηση); Αυτή η κατάσταση μετά το παιχνίδι δεν έχει καμία σχέση με την «ιστορική, σκληρή αντιπαλότητα». Δεν νομίζω ότι ο Darwin Nunez ξέρει τίποτα γι’ αυτό, για να είμαι ειλικρινής!»

Αργότερα, ο Guardiola ήταν ανένδοτος ότι «δεν συνέβη τίποτα» και ότι ο Klopp χρειάστηκε μόνο να απομακρύνει τον Nunez επειδή «είναι απλά πιο δυνατός από μένα».

Ο προπονητής της Man City ήταν επίσης απογοητευμένος με την αφήγηση που έθεσε ο εν λόγω δημοσιογράφος.

«Τίποτα δεν συνέβη. Δεν είναι απογοήτευση [για το αποτέλεσμα], είμαι πολύ ευχαριστημένος», δήλωσε ο Guardiola. «Η δεύτερη ερώτηση σε μια συνέντευξη Τύπου και να πρέπει να μιλάς γι’ αυτό. Ειλικρινά. Ίσως για τελευταία ερώτηση, ναι, τότε ρωτήστε με για τον Darwin Nunez και τον Pep Guardiola… δεν συνέβη τίποτα».

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com