Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τσιμίκας: «Θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη το Σάββατο»

Τσιμίκας: «Θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη το Σάββατο»

Ο Κώστας Τσιμίκας μίλησε στο site της ομάδας για τον μεγάλο Σαββατιάτικο αγώνα κόντρα στην Manchester City στο Etihad Stadium, τονίζοντας πως οι Reds θα δώσουν τα πάντα, για να πάρουν το διπλό και να ανέβουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Έλληνας αμυντικός ερωτηθείς για τον αγώνα, είπε:

“ Ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια είναι πολύ, πολύ δυνατοί. Αλλά είμαστε η Liverpool. Θα πάμε εκεί για να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας, να δώσουμε τα πάντα και να κερδίσουμε το παιχνίδι. “

“ Νομίζω ότι αυτό είναι το μόνο πράγμα που έχει σημασία σε τέτοιου είδους παιχνίδια – να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Θα πάμε εκεί για να παλέψουμε σκληρά και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. ”

“ Τα πάντα μπορούν να συμβούν σε αυτό το παιχνίδι. Νομίζω ότι είναι δύο από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Νομίζω ότι το μόνο πράγμα που πρέπει να το δούμε είναι σαν τελικός, να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας. ”

“ Όλοι ξέρουν ότι σε αυτόν τον σύλλογο παίζουμε [έναντι] μιας πολύ, πολύ σκληρής ομάδας. Είναι πάντα εκεί – κέρδισαν την Premier League, το Champions League πέρυσι, έκαναν το τρεμπλ πέρυσι. Νομίζω ότι θα είναι πολύ δύσκολο. ”

“ Νομίζω ότι όλοι ανυπομονούν για αυτό το παιχνίδι – από τους παίκτες ως και τους οπαδούς. Νομίζω ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για όλους. ” Σημείωσε ο Τσιμίκας

“ Νομίζω ότι και οι δύο ομάδες χρειάζονται τους τρεις βαθμούς, οπότε ελπίζουμε να είμαστε η ομάδα που θα πάρει τους τρεις βαθμούς. Νομίζω ότι όλοι είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι εκεί για να τα δώσουμε όλα και να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. ”

Για το διπλό στο Manchester οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com