Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έφυγε απροσδόκητα από την ζωή ο πατέρας του Roberto Firmino

Έφυγε απροσδόκητα από την ζωή ο πατέρας του Roberto Firmino

Η σύζυγος του Roberto Firmino επιβεβαίωσε τον θάνατο του πατέρα του πρώην επιθετικού της Liverpool με ένα συγκινητικό μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού τους επισκέφθηκε σε οικογενειακό ταξίδι.

Μια σπαρακτική εξέλιξη βιώνει ο πρώην επιθετικός της Liverpool Roberto Firmino καθώς θρηνεί την απώλεια του πατέρα του, José Roberto Cordeiro de Oliveira. Ο 62χρονος απεβίωσε στο Ντουμπάι μετά από καρδιακή προσβολή που υπέστη κατά τη διάρκεια οικογενειακού ταξιδιού.

Η οικογένεια του Firmino είχε ταξιδέψει στη Μέση Ανατολή για να συναντήσει τον πρώην αστέρα της Liverpool κατά τη διάρκεια της διεθνούς διακοπής. Η είδηση του ξαφνικού θανάτου του πατέρα του άφησε τον κόσμο του ποδοσφαίρου σε σοκ και θλίψη.

Σύμφωνα με τη Larissa, τη σύζυγο του Firmino, ο πεθερός της απεβίωσε ειρηνικά στον ύπνο του στις 18 Νοεμβρίου. Η ίδια ανέφερε ότι πριν από τον θάνατό του αντιμετώπιζε συμπτώματα «κούρασης και βήχα».

Η οικογένεια είχε προγραμματίσει να περάσουν ποιοτικό χρόνο μαζί κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, καθώς οι γονείς του Firmino ετοιμάζονταν να ξεκινήσουν τη «νέα τους ζωή» στη Σαουδική Αραβία μετά τη μεταγραφή του παίκτη στην Al – Ahli στο πρωτάθλημα Saudi Pro League.

Σε ένα συγκινητικό αφιέρωμα που δημοσίευσε στο Instagram, η Larissa εξέφρασε τη θλίψη της και περιέγραψε το κενό που άφησε η αποχώρηση του πεθερού της.
«Τι κενό άφησες εδώ, πεθερέ μου. Τι πόνος είναι αυτός;» έγραψε. «Τα σχέδιά μας ήταν να κάνουμε το πρώτο μας οικογενειακό ταξίδι μαζί. Κάθε χρόνο δεχόμασταν μια επίσκεψη από τους γονείς μας, αλλά θέλαμε ποιοτικό χρόνο, μια τρυφερή ανάμνηση που θα κρατούσε για πάντα».

Η κυρία Firmino πρόσθεσε: «Θεέ μου, είναι τόσο δύσκολο να τα χωνέψω όλα αυτά! Οι καρδιές μας είναι τόσο ευγνώμονες για την ευκαιρία να πούμε ένα τόσο όμορφο αντίο, αλλά εξαιτίας αυτού, ο πόνος είναι ακόμα μεγαλύτερος. Οι γραφειοκρατίες, οι αβεβαιότητες, κάνουν τις μέρες πιο μεγάλες. Βλέποντας τον πόνο της πεθεράς μου, του Roberto και της κουνιάδας μου συντρίβει την καρδιά μου, ήθελα να τους πάρω αυτόν τον πόνο. Θεέ μου, τι δυνατοί και ευαίσθητοι άνθρωποι, με κάθε αναπνοή μια απελπισία και με κάθε απελπισία μια ανάσα ας ξανασηκωθούμε γιατί εμπιστευόμαστε τον Θεό μας. Μαθαίνω τόσα πολλά από αυτούς. Θέλαμε περισσότερα! Τα σχέδιά μας ήταν να επιστρέψουμε μαζί στην Αραβία για να παρουσιάσουμε στους γονείς μας τη νέα μας ζωή. Και τώρα τα σχέδιά μας είναι μέρα με τη μέρα, μαθαίνοντας να ζούμε με λαχτάρα.
Σας ευχαριστώ πεθερέ μου, σας ευχαριστώ τρελά για κάθε στιγμή που περάσαμε μαζί. Τα λέμε σύντομα!»

Ο Firmino Snr ήταν γνώριμο πρόσωπο στο Anfield κατά τη διάρκεια της επιτυχημένης οκταετούς θητείας του γιου του στη Liverpool από το 2015 έως το 2023. Ήταν ένας αφοσιωμένος υποστηρικτής που ήταν περήφανος για τα επιτεύγματα του γιου του.

Στο βιβλίο που κυκλοφόρησε πρόσφατα ο Firmino, «Si Senor – My Liverpool Years», απέτισε φόρο τιμής στον πατέρα του, περιγράφοντάς τον ως τον παιδικό του ήρωα, έναν γενναιόδωρο και αφοσιωμένο οικογενειάρχη που αποτέλεσε έμπνευση σε όλη του τη ζωή.

Ο σύλλογος της παιδικής ηλικίας του Firmino Clube de Regatas Brasil, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναγνωρίζοντας την αγάπη του για τον σύλλογο και την υπερηφάνεια του που είδε τον γιο του να φοράει τη φανέλα της ομάδας. Ο σύλλογος τίμησε τη μνήμη του Firmino Snr και εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια που πενθεί.

Από το Liverpool.com: «Αυτή είναι μια πραγματικά σπαρακτική είδηση για τον Firmino. Είναι αυτονόητο ότι τα συλλυπητήριά μας πηγαίνουν στον πρώην αστέρα της Liverpool και την οικογένειά του αυτή τη στιγμή.»

Και από όλη την συντακτική ομάδα του Liverpool.gr: «Τα θερμά μας συλλυπητήρια στον Bobby και στους δικούς του ανθρώπους γι αυτό το χαμό. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Rest in Peace (Αναπαύσου εν ειρήνη) José Roberto Cordeiro de Oliveira»

Έφυγε απροσδόκητα από την ζωή ο πατέρας του Roberto Firmino
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com