Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Παρουσία του Nigel de Jong η προπόνηση των Reds

Παρουσία του Nigel de Jong η προπόνηση των Reds

Με έναν καλεσμένο-έκπληξη πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Παρασκευής, καθώς στο AXA Training Centre βρέθηκε ο άλλοτε παίκτης της Manchester City, Nigel de Jong.

Η παρουσία του παλαίμαχου μέσου έχει άμεση σχέση με τον Ryan Gravenberch, αφού είναι πλέον τεχνικός διευθυντής στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ολλανδίας.

Ο μέσος των Reds δεν κλήθηκε στην εθνική του ομάδα για δεύτερο συνεχόμενο international break, μετά την επιθυμία του ίδιου να παραμείνει στο Merseyside και να δουλέψει σε εκείνο του Σεπτεμβρίου, απορρίπτοντας ουσιαστικά την κλήση του στην U21 των Oranje.

Ο 38χρονος αναμένεται να έχει καθοριστικό ρόλο σε ενδεχόμενη επαναφορά του Gravenberch στην εθνική ομάδα τον Μάρτιο του 2024, όταν δηλαδή θα έρθει η αμέσως επόμενη διακοπή, από εκείνη του Νοεμβρίου, για την οποία ο άσος των Reds δεν υπολογίζεται.

Ο de Jong εκτός από τον Ryan Gravenberch, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με τους συμπατριώτες του, Virgil van Dijk και Cody Gakpo, με τον Mo Salah και φυσικά με τον Jürgen Klopp.

Ο Ryan Gravenberch έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά την καριέρα του στη Liverpool, αφού έχει ήδη καταγράψει 12 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με δύο ασίστ, αλλά και δύο τέρματα στις εντός έδρας νίκες του Uefa Europa League κόντρα σε Union SG και Toulouse.

Πέραν της παρουσίας του de Jong, τα καλά νέα της προπόνησης της Παρασκευής, ήταν πως ο Luis Diaz συμμετείχε κανονικά σε αυτή και πλέον ο Klopp καλείται να αποφασίσει αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή για τον αγώνα με την Luton, εν αναμονή των θετικών εξελίξεων στην υπόθεση απαγωγής του πατέρα του.

Ο Luis Diaz έχει επιστρέψει στις προπονήσεις.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com