Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Από το 2024 ξανά ο Thiago, παραμένει εκτός ο Bajcetic

Από το 2024 ξανά ο Thiago, παραμένει εκτός ο Bajcetic

Η συνέντευξη τύπου του Jürgen Klopp ενόψει της εκτός έδρας δοκιμασίας με την Luton, περιείχε και ένα injury update για τους Thiago Alcantara και Stefan Bajcetic, οι οποίοι παραμένουν εκτός δράσης για διαφορετικούς λόγους.

Όπως αποκάλυψε ο Γερμανός τεχνικός, ο πρώην μέσος της Bayern Munich και της Barcelona θα δοκιμάσει να επιστρέψει στα γήπεδα από τις αρχές του Ιανουαρίου, ενώ ο Bajcetic θα το κάνει, μόνο όταν το ιατρικό επιτελείο κρίνει πως το σώμα του είναι απόλυτα έτοιμο, κάτι που τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν ισχύει.

Ο Klopp είπε για την επιστροφή των μέσων:

“ Με την περίπτωση του Thiago, τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά. ”

“ Και δεν μπορούμε να ασκήσουμε καμία πίεση και εκεί, αλλά περιμένουμε να επιστρέψει πιθανότατα στην αρχή της νέας χρονιάς. ”

“ Τώρα είναι ήδη Νοέμβριος, αυτό θα σήμαινε ότι χρειάζεται άλλες τέσσερις εβδομάδες, θα έλεγα ότι είναι μάλλον ρεαλιστικό να δοκιμάσει τότε. ”

“ Δεν μπορούμε να περιμένουμε, για να είμαι ειλικρινής, να τον έχουμε πίσω. Ο παίκτης είναι απλά εξαιρετικός. Καταλαβαίνω ότι ρωτάτε, αλλά δεν μπορούμε τώρα να έχουμε ενημέρωση κάθε εβδομάδα, γιατί αυτό δεν θα αλλάξει πολλά αυτήν τη στιγμή. ”

“ Με τον Stefan, είναι και πάλι ένα από αυτά τα πράγματα. ”

“ Επιτρέψτε μου να το πω έτσι, η ποιότητα, οι δυνατότητες, το ταλέντο του Stefan μπορούσε να δει ο καθένας και είναι απίστευτο. Τι παίκτης. Αλλά δεν ήταν ακόμα έτοιμος, έτσι είναι. Τα αγόρια εξακολουθούν να μεγαλώνουν, αυτά τα αγόρια. Είναι όλοι διαφορετικοί. ”

“ Έχουμε άλλους παίκτες με διαφορετική [ανάπτυξη], διαφορετικό σώμα και αυτό είναι εντάξει. ”

“ Με άλλους έρχεται λίγο νωρίς, οπότε πρέπει απλώς να βάλουμε το φρένο ξανά και απλώς να περιμένουμε μέχρι να πάνε όλα καλά. ”

“ Τότε η Liverpool FC θα έχει έναν υπέροχο παίκτη, έναν υπέροχο παίκτη, για να χρησιμοποιήσει. ” Είπε ο Klopp.

“ Αλλά δεν υπάρχει συγκεκριμένος χρόνος που να μπορούμε να θέσουμε, και δεν θα το κάνουμε, απλά πρέπει να περιμένουμε. ”

“ Είναι εδώ, προπονείται, κάνει τα πράγματά του. Ξέρουμε πόσο καλός είναι, τώρα πρέπει να βεβαιωθούμε ότι θα τον βοηθήσουμε να αποκτήσει ένα σώμα που να το δείχνει – όχι μόνο μία φορά, αλλά τρεις φορές την εβδομάδα.”

“ Και θα φτάσουμε εκεί, πολύ καλά νέα για τον σύλλογο. Προς το παρόν, δεν μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε και αυτό είναι όλο. ”

Σχετική με την ανάπτυξη του, η απουσία του Bajcetic.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com