Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Danny Murphy: «Ο Szoboszlai διαθέτει ότι χρειάζεται η Liverpool»

Danny Murphy: «Ο Szoboszlai διαθέτει ότι χρειάζεται η Liverpool»

Ο πρώην παίκτης των Κόκκινων Danny Murphy πιστεύει πως ο Dominiκ Szoboszlai έχει όλες τις ικανότητες που χρειαζόταν η Liverpool στον χώρο του κέντρου και ότι αν ο Jude Bellingham δεν είχε το φορμάρισμα που έχει αυτήν την περίοδο ο κόσμος του ποδοσφαίρου θα μιλούσε περισσότερο για τον Ούγγρο.

Ο Szoboszlai αποδεικνύεται με την πάροδο του χρόνου, μια πραγματικά εμπνευσμένη μεταγραφή για την ομάδα του Jurgen Klopp και διάφορες αναφορές που εμφανίστηκαν στην Athletic αποκαλύπτουν πως ο Ούγγρος είχε πραγματικά πολλούς θαυμαστές σε ομάδες της Ευρώπης, αλλά κανένας δεν ήταν διατεθειμένος να ξοδέψει 60 εκατομμύρια λίρες για την απόκτηση του.

Μιλώντας στο FIVE YouTube Channel ο Murphy υποστήριξε λοιπόν, μετά τις δύο assists του Szoboszlai στον αγώνα εναντίον της Nottingham Forest, πως η φόρμα που διανύει ο Bellingham καθώς και το γεγονός πως το όνομα του τελευταίου είχε συνδεθεί με την ομάδα της Liverpool, έχουν ως αποτέλεσμα να μην παίρνει ο Ούγγρος τους επαίνους που του αξίζουν.

«Θα πρέπει να πω για την Liverpool ότι έχω εκπλαγεί πραγματικά για τον γρήγορο ρυθμό προσαρμογής κάποιων παικτών της. Είδα τον αγώνα εναντίον της Forest και θα πρέπει να τονίσω ότι αν ο Bellingham δεν έκανε αυτά που κάνει θα μιλούσαμε περισσότερο για τον Szoboszlai.» δήλωσε.

«Ο Szoboszlai τα δείνει όλα στον αγωνιστικό χώρο. Δείχνει πολύ καλός και οι άνθρωποι τον αναγνωρίζουν, αλλά επειδή ο Bellingham έχει πάει σε «άλλον πλανήτη» όλοι μιλάνε για τον τελευταίο. Ο Szoboszlai όμως ήρθε, ενσωματώθηκε γρήγορα στην ομάδα και δείχνει τις ικανότητες του. Αποτελεί πάντα απειλή, έχει καλό πόδι και αμύνεται καλά.»

Τα λόγια του Danny Murphy επιδοκίμασε στο ESPN και ο Steve Nicol, ο οποίος χαρακτήρισε το φορμάρισμα του Szoboszlai ως ‘τρομακτικό’, τονίζοντας μάλιστα ότι δεν μπορούμε να φανταστούμε τα επίπεδα στα οποία θα φτάσει ο Ούγγρος τα επόμενα χρόνια.

Danny Murphy: «Ο Szoboszlai διαθέτει ότι χρειάζεται η Liverpool»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com