Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έκανε με άνεση το 3 στα 3 στον όμιλο

Έκανε με άνεση το 3 στα 3 στον όμιλο

Η Liverpool έφτασε με άνεση στη νίκη με σκορ 5-1 επί της Toulouse στο Anfield, κάνοντας το 3 στα 3 στον πέμπτο όμιλο του Europa League.

Σκόρερ για τους Reds, που ήταν καλύτεροι στον αγώνα, οι Jota, Endo, Nunez, Salah και Gravenberch.

Οι Reds μετά από τα αναγνωριστικά πρώτα λεπτά, πήραν κεφάλι στο σκορ μόλις στο 9’, με υπέροχο τέρμα του Diogo Jota, ο οποίος έτρεξε την μπάλα, ντρίμπλαρε τον αντίπαλο του και έπειτα με φανταστικό τελείωμα άνοιξε το σκορ.

Η απάντηση από τους Γάλλους ήρθε σχεδόν άμεσα, στο 16’ έπειτα από κενά από τα αριστερά και σωστό πλασάρισμα του Dallinga.

Οι Reds στη συνέχεια προειδοποίησαν αρχικά στο 28ο με τον Gravenberch, για να προηγηθούν ξανά δύο λεπτά αργότερα.

Ο Trent σέντραρε γλυκά από τα δεξιά, ο Endo έπιασε την κεφαλιά, βρίσκοντας το πλαϊνό δίχτυ και γράφοντας το 2-1, με το πρώτο του γκολ με την Κόκκινη φανέλα.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, είχαμε και το 3-1 από τη Liverpool, όταν η μπάλα κόντραρε έπειτα από σουτ του Jones, κατέληξε στον Nunez και ο Ουρουγουανός με εκπληκτικό τελείωμα σκόραρε, με το γκολ να μετρά έπειτα από έλεγχο του VAR.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, η Γαλλική ομάδα θα μπορούσε να είχε μειώσει με τον Suazo, αλλά ο Trent διάβασε την φάση και απέτρεψε την ισοφάριση.

Το επόμενο γκολ ήρθε όμως ξανά από την ομάδα του Klopp, με τον Gravenberch να προειδοποιεί ξανά με ωραία προσπάθεια στο 61’ και να σκοράρει τέσσερα λεπτά αργότερα, όταν ο Nunez τα έκανε όλα στη φάση, αλλά σημάδεψε το δοκάρι, με τον Ολλανδό ωστόσο να είναι εκεί για να στείλει με το rebound τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι Reds στο επόμενο διάστημα προχώρησαν σε πέντε αλλαγές, με τους Gakpo, Scanlon, Quansah, Salah και McConell να περνούν εντός.

Το κερασάκι στην Κόκκινη τούρτα ήρθε στις καθυστερήσεις και μάλιστα από τον Mo Salah, ο οποίος αρχικά προσποιήθηκε άρτια και στη συνέχεια τελείωσε τη φάση με δεξί πλασέ για το τελικό 5-1.

Liverpool: Kelleher; Alexander-Arnold (Quansah 67′), Matip, Gomez, Chambers (Scanlon 67′); Endo, Gravenberch (Salah 70′), Jones (McConnell 89′); Elliott, Jota, Nunez (Gakpo 67′)

Επόμενος αγώνας για τους Reds την Κυριακή κόντρα στη Nottingham Forest.

Άνετη επικράτηση για την ανώτερη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com