Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Περισσότερα live παιχνίδια της Premier League στην νέα συμφωνία

Περισσότερα live παιχνίδια της Premier League στην νέα συμφωνία

Η Premier League θα διαθέσει περίπου 270 αγώνες ζωντανά στον επόμενο εγχώριο τηλεοπτικό κύκλο, κάτι που θα είναι η πιο κερδοφόρα πώληση δικαιωμάτων στην ιστορία του αθλήματος.

Ο τρέχων κύκλος περιλαμβάνει 200 ​​αγώνες σε επτά πακέτα, αλλά το πρωτάθλημα προσπαθεί να προσφέρει περισσότερα παιχνίδια σε μόλις πέντε πακέτα με την νέα πώληση. Η Premier League «σπάει επίσης την παράδοση», επιδιώκοντας να εξασφαλίσει ένα τετραετές συμβόλαιο από το 2025-26 και το 2028-29, αντί της συνηθισμένης τριετούς συμφωνίας.

Η αρχή του πρωταθλήματος επιβεβαίωσε το απόγευμα της Τετάρτης ότι η μη μετάδοση των παιχνιδιών στις 15:00 το απόγευμα του Σαββάτου θα παραμείνει σε ισχύ, αλλά τα παιχνίδια της Κυριακής στις 14:00 συμπεριλαμβανομένων των παιχνιδιών που αναβάλλονται λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των ομάδων θα μεταδίδονται πλέον τηλεοπτικά.

Πέντε γύροι μεσοβδόμαδα θα είναι διαθέσιμοι στο πακέτο αντί για τους τέσσερις που υπάρχουν στο τωρινό (συμπεριλαμβανομένου του γύρου της Boxing Day), ενώ το Σάββατο 14:30 μ.μ. και 7:30 μ.μ. και η Κυριακή 4 μ.μ. και 6:30 μ.μ. παραμένουν στη θέση τους, μαζί με το χρονοδιάγραμμα 10 μ.μ. Δευτέρα ή Παρασκευή.

Η διοργανώτρια αρχή αναφέρει ότι τουλάχιστον δύο ραδιοτηλεοπτικοί φορείς θα μπορούν να κατέχουν τα ζωντανά δικαιώματα. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που η Premier League μπαίνει σε διαγωνισμό για τα δικαιώματά της από το 2016. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η τρέχουσα συμφωνία, η οποία ισχύει μέχρι τη σεζόν 2024-25, ήταν μια ανατροπή της προηγούμενης μετά την παραχώρηση της κυβέρνησης εντολή αποκλεισμού εν μέσω της πανδημίας Covid-19.

Το Sky είναι ο σημερινός κάτοχος τεσσάρων πακέτων (128 αγώνες ανά σεζόν), η TNT δύο πακέτων (52 αγώνες) και η Amazon ενός (20 αγώνες). Η μείωση του αριθμού των πακέτων είναι βέβαιο ότι θα κάνει έντονο τον ανταγωνισμό, με την πλατφόρμα ροής DAZN να θεωρείται ένα από τους νέους μνηστήρες που ενδιαφέρονται να εισέλθουν στην αγορά των δικαιωμάτων του καλύτερου πρωταθλήματος του κόσμου.

Η διαδικασία του διαγωνισμού θα επιβλέπεται από ανεξάρτητο εντολοδόχο παρακολούθησης. Το πρωτάθλημα είπε ότι κάθε πακέτο θα περιέχει από 42 έως 65 αγώνες. Η τρέχουσα συμφωνία αναφέρεται ότι αξίζει 4,8 δισεκατομμύρια λίρες για το πρωτάθλημα και τους συλλόγους του κατά τη διάρκεια του τριετούς κύκλου.

Περισσότερα live παιχνίδια της Premier League στην νέα συμφωνία
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com