Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Παραμένει μέχρι νεωτέρας ο Schmadtke

Παραμένει μέχρι νεωτέρας ο Schmadtke

Ο Jorg Schmadtke δεν έχει αποχωρήσει από τη Liverpool και παραμένει μέχρι νεοτέρας στον σύλλογο, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες από το Νησί.

Τις τελευταίες ημέρες και κατά τη διάρκεια της διακοπής των εθνικών ομάδων εμφανίστηκαν φήμες περί αντικατάστασης του Schmadtke, με τον Max Eberl, όμως οι Reds στην παρούσα φάση δεν βρίσκονται σε αναζήτηση νέου αθλητικού διευθυντή και δεν εξετάζουν την περίπτωση του Eberl.

Οι Reds και ο Schmadtke συμφώνησαν στις αρχές του καλοκαιριού για συμβόλαιο ενός έτους, το οποίο όμως θα μπορούσε να διακοπεί στο τέλος του περασμένου Αυγούστου, αν κάποια από τις δύο πλευρές έμενε δυσαρεστημένη από τη συνεργασία.

Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν συνέβη και ο 59χρονος δεν έχει αποχωρήσει -τουλάχιστον μέχρι στιγμής- από το Merseyside και εκτός απροόπτου θα έχει συμμετοχή στις μεταγραφικές συζητήσεις του Ιανουαρίου, αν φυσικά υπάρξουν αφίξεις ή αποχωρήσεις.

Το καλοκαίρι ο έμπειρος Γερμανός συμμετείχε ενεργά σε τρεις από τις τέσσερις μεταγραφές που πραγματοποίησε η ομάδα, αφού ουσιαστικά εκείνη του Alexis Mac Allister είχε ήδη ολοκληρωθεί πριν την άφιξη του.

Στις μεταγραφές όμως των Dominik Szoboszlai, Wataru Endo και Ryan Gravenberch έπαιξε καθοριστικό ρόλο, αφού εκείνος διαπραγματεύτηκε με τους συλλόγους της Bundesliga, από όπου και αποκτήθηκαν οι τρεις ποδοσφαιριστές.

Ο Jorg Schmadtke παραμένει στη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com