Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Φήμες για πιθανή αντικατάσταση του Salah με Sane

Φήμες για πιθανή αντικατάσταση του Salah με Sane

Αρκετά κυκλοφόρησε την Κυριακή η φήμη ότι ο Jurgen Klopp έχει ως πρώτο στόχο τον Leroy Sane, σε περίπτωση που ο Mo Salah ενδώσει στο ενδιαφέρον των Αράβων.

Η Al Ittihad είναι γνωστό από καιρό ότι θέλει πολύ τον Αιγύπτιο, και το γεγονός ότι η καλοκαιρινή της προσφορά, ύψους 150 εκ. λιρών. απορρίφθηκε από την FSG, δεν έχει πτοήσει τη διοίκηση του συλλόγου της Saudi Pro League.

Δεδομένου λοιπόν του ότι η ομάδα που απέκτησε τον Fabinho από τους Reds πιθανότατα θα επανέλθει στη διεκδίκηση της υπογραφής του Mo προσφέροντας εξαψήφιο ποσό, πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν ότι οι αντιστάσεις της ιδιοκτησίας της ομάδας μας εν τέλει θα καμφθούν.

Αν όλα τα παραπάνω επιβεβαιωθούν, η θέση του βασικού δεξιού winger στο ρόστερ του Klopp θα «χηρέψει», γεγονός που σημαίνει ότι θα χρειαστεί αντικαταστάτης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ανταποκριτή της Sunday Mirror, John Richardson, ο Γερμανός έχει βρει τον τέλειο «αναπληρωτή» του κενού που ίσως αφήσει ο Mo στο πρόσωπο του Leroy Sane.

Ο Richardson αναφέρει ότι 0 27χρονος εξτρέμ είναι ο υπ’ αριθμόν 1 στόχος της Liverpool, εφόσον ο Salah αποχωρήσει.

O Sane έχει 45 γκολ και 37 ασίστ σε 144 συμμετοχές με τη φανέλα των πρωταθλητών Γερμανίας, ενώ έχει ξεκινήσει αξιοσημείωτα τη φετινή σεζόν, έχοντας καταγράψει 7 γκολ σε 11 ματς.

O Leroy Sane σκοράρει εις βάρος της Liverpool στο παιχνίδι της σεζόν 2018-19 στο Etihad, ένα γκολ που έπαιξε τεράστιο ρόλο στην κούρσα του πρωταθλήματος και στην κατάκτησή του από τη Manchester City.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com