Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Ήταν μια επαγγελματική εμφάνιση»

Klopp: «Ήταν μια επαγγελματική εμφάνιση»

Ο Jürgen Klopp μίλησε για την χθεσινοβραδινή νίκη με σκορ 2-0 επί της Union SG στο Anfield, όντας ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του.

Ο Γερμανός ρωτήθηκε τι του άρεσε από τον αγώνα:

“ Το ξεκίνημα και το αποτέλεσμα και τα γκολ και οι ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν ότι χάσαμε ρυθμό μετά από 25 λεπτά, δεν ξέρω ακριβώς [την ώρα], [εγώ] δεν είδα το ρολόι, αλλά είναι πολύ δύσκολο να διατηρήσεις τον ρυθμό σε ένα παιχνίδι όπως Αυτό. Αλλά είναι εξίσου σημαντικό. πολύ σημαντικό. Είναι ξεκάθαρο ότι έπρεπε να είχαμε σκοράρει πριν, [θα έπρεπε] να είχαμε προηγηθεί 2-0 όταν βάλαμε το γκολ. Σκοράραμε αργά, δεν πειράζει. Ήταν μια ώριμη επαγγελματική εμφάνιση. ”

“ Πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε και ξέρουμε ότι μπορούμε καλύτερα. Αλλά πέρα από αυτό, είδα πολλά καλά ατομικά πράγματα, καλές εμφανίσεις. Ο Trent πίσω. Ο Quansah στο πρώτο Ευρωπαϊκό του παιχνίδι; πολύ καλό. Ο Κώστας επίσης βελτιώθηκε πολύ. Ο Ibou, πολύ καλός. ”

“ Έτσι, θα μπορούσαμε να μοιραστούμε την κατάστασή μας τώρα γιατί για την Κυριακή έχουμε μόνο από την φανταστική επιθετική μας πεντάδα, [εμείς] έχουν μείνει μόνο τρεις παίκτες για την πρώτη γραμμή, οπότε έχοθμε πολλά θετικά, αλλά ναι, θα μπορούσε να ήταν και καλύτερα. Πρέπει να [είμαστε] καλύτεροι, να παίξουμε καλύτερα, να χρησιμοποιούμε τις ευκαιρίες μας πιο συχνά,, αυτό είναι ξεκάθαρο. Αλλά δεν είμαι θυμωμένος ή ανήσυχος ή οτιδήποτε άλλο, απλώς για σήμερα ήταν έτσι, και ξέρουμε ότι πρέπει να τα πάμε καλύτερα, αυτό είναι. ”

Για την ποιότητα του Ryan Gravenberch:

“ Ναι, ακριβώς αυτό. Νομίζω ότι είναι πραγματικά προφανές πόσο καλός είναι, τι ταλέντο είναι. Απολαμβάνει την κατάσταση, απολαμβάνει τον εαυτό του, αυτό είναι πολύ σημαντικό, [απολαμβάνει] βήμα προς βήμα όλη την αυτοπεποίθηση, αυτό είναι πραγματικά υπέροχο να το δεις. Είναι στη μέση του γκρουπ, ταιριάζει πολύ στην ηλικιακή ομάδα της πλειοψηφίας της ομάδας, οπότε αυτό είναι πολύ καλό. Αυτό είναι μόνο θετικό. Σκεφτήκαμε ότι θα μπορούσε να παίξει 90 λεπτά. θέλουμε να του δώσουμε 90, αλλά μετά είδαμε τώρα ότι έπεσε λίγο και γι’ αυτό φέραμε τον Dom για λίγα λεπτά. [Είναι καλό. Όλα πάνε στη σωστή κατεύθυνση, αυτό είναι πραγματικά χρήσιμο. ” Είπε ο Klopp.

Για τη σημασία του γκολ από τον Jota: 

“ Πολύ καλό. Πώς πρέπει να το αντιμετωπίσει; Ήξερα ότι θα ήταν δύσκολο όταν χθες μίλησα για το άλλο παιχνίδι. Ήξερα και μου απέδειξες ξανά πώς είναι ο κόσμος. Νομίζω ότι όλοι όσοι ήταν εδώ άκουσαν αυτά που είπα, αλλά όλοι κατάλαβαν κάτι άλλο. είναι εντάξει. Αλλά αν χθες έκανα την εντύπωση ότι ήμουν ακόμα στο παιχνίδι με την Tottenham, δεν ήμουν καθόλου. Αυτό είναι πολύ καιρό πριν. Το έχουμε ξεπεράσει. Αυτό είναι εντάξει και ο Diogo είναι επίσης και ο Joel θα μπορούσε να παίξει απόψε γιατί το ξεπέρασε επίσης. Όλα καλά. Δεν είμαστε παιδιά ή οτιδήποτε άλλο. Είχαμε μόνο μερικές ερωτήσεις να απαντήσουμε και το κάναμε και αυτό είναι όλο. ”

“ Από πλευράς εστίασης, δεν ήταν πρόβλημα να εστιάσουμε στο παιχνίδι. Θα έλεγα ότι στο παιχνίδι ήταν πρόβλημα να συνεχίσω να είμαι συγκεντρωμένος γιατί έτσι φαινόταν λίγο. Ήμασταν λίγο νωθροί και τέτοια πράγματα. Δεν μου άρεσε πολύ αυτό, αλλά προφανώς δεν έχει σχέση ούτε με τον Diogo ούτε με την ομάδα με το τελευταίο παιχνίδι ή την τελευταία εβδομάδα. Απλώς επειδή έτσι κι αλλιώς αυτή είναι η πρόκληση του ποδοσφαίρου. ”

Για την τριπλή αλλαγή του ημιχρόνου:

“ Ναι, είχαν προγραμματιστεί και οι τρεις αλλαγές. Αν μπορούσαμε να το κάνουμε, αυτή ήταν η ιδέα. Αν μπορούσαμε να το κάνουμε και κανένας άλλος δεν είχε προβλήματα, τότε ήταν ξεκάθαρο ότι αυτά τα τρία παιδιά θα έβγαιναν. ”

Για την απόδοση του Quansah στον αγώνα:

“ Αυτό είναι μέρος της ανάπτυξης, αν δεν είσαι έτοιμος για αυτό, τότε είναι δύσκολο να παίξεις, για να είμαι ειλικρινής, στο ποδόσφαιρο ενηλίκων. Αλλά δεν είχα καμία αμφιβολία για αυτό, ότι είναι έτοιμος για αυτό. Είναι ακόμα νέος, έχουμε μια πολύ καλή ομάδα ποδοσφαίρου μαζί, [άρα] σημαίνει ότι θα πάρει λεπτά, θα παίξει επίσης με την U21 και τέτοια πράγματα, αλλά είναι ωραίο να το βλέπεις. Είναι χαρά να παρακολουθούμε την εξέλιξή του αφού είναι σωστά μαζί μας. Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής στην μπάλα, είναι εξαιρετικός σε αυτό. Η ευκαιρία του Mo στο πρώτο ημίχρονο, θα έπαιρνε την ασίστ – ήταν κορυφαία άμυνα, πολύ γρήγορη σκέψη. Μάλλον αισθάνεται αρκετά καλά για απόψε, θα έλεγα. Και δικαίως. ” Πρόσθεσε ο Klopp.

Νίκη μπροστά στο κοινό τους οι Reds.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com