Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι Red fans εντόπισαν άλλα 4 λάθη του διαιτητή Simon Hooper

Οι Red fans εντόπισαν άλλα 4 λάθη του διαιτητή Simon Hooper

Οι οπαδοί της Liverpool εντόπισαν άλλα 4 πράγματα που ο διαιτητής Simon Hooper έκανε λάθος, στο παιχνίδι των Reds με την Tottenham, το περασμένο Σάββατο.

Εάν εξακολουθείτε να βράζετε από αγανάκτηση, δεν είστε μόνοι! Η διαιτησία ήταν διαβολική στο παιχνίδι με την Tottenham και ενώ οι κόκκινες κάρτες και το γκολ οφσάιντ ήταν στα πρωτοσέλιδα, οι οπαδοί εντόπισαν περισσότερες λάθος αποφάσεις. Ο Darwin Nunez έχει ήδη τοποθετηθεί δημόσια πως «είμαστε μαζί και ενάντια σε όλους» και αυτό είναι ένα συναίσθημα που είναι εύκολο να το κρατήσετε μετά τα γεγονότα του Σαββάτου.

Είδαμε ήδη την PGMOL να εκδίδει μια δήλωση που παραδέχεται το «σημαντικό ανθρώπινο λάθος», τους χειριστές του VAR που απομακρύνθηκαν από τα καθήκοντά τους και τις αναφορές του αρχηγού διαιτησίας να ζητά συγγνώμη από τη Liverpool.

Ο διαιτητής Simon Hooper, ο οποίος αποκλείστηκε μετά από μια λάθος απόφαση σε παιχνίδι της Manchester United, έπαιρνε τη μία συγκλονιστικά λάθος απόφαση μετά την άλλη. Την πρώτη κίτρινη κάρτα του Diogo Jota, κανείς δεν την πέρασε απαρατήρητη.

Ήταν θλιβερό και δεν ανταποκρίνεται στα πρότυπα που περιμένει κανείς σε έναν αγώνα υψηλού προφίλ, αλλά οι κύριες αποφάσεις του διαιτητή, δεν ήταν οι μόνες αποφάσεις που θα έπρεπε να αμφισβητηθούν, όπως επεσήμαναν οι οπαδοί.

Πού είναι το φάουλ για να δείξεις κάρτα στον Jota;
Η χειρονομία για κάρτα εναντίον άλλου παίκτη υποτίθεται ότι θα είχε ως αποτέλεσμα κίτρινη για τον δράστη, όπως είδε η Liverpool για τον Alexis MacAlister στην Chelsea. Για το Destiny Udogie, έκλεισε τα μάτια – φυσικά. Έδειξε την κάρτα στον Jota, επειδή ο παίκτης των Spurs σκόνταψε πάνω του.

Όχι πέναλτι στον Gomez?
Ο Joe Gomez μπαίνει στην περιοχή και καθώς πλησιάζει την μπάλα, έρχεται σε επαφή μαζί του ο Vam de Ven, ο οποίος τον ανατρέπει. Φαίνεται λίγο παρόμοιο και δεν χρειάζεται να κοιτάξουμε πολύ πίσω με τον Virgil στον Alexander Isak στο παιχνίδι με την Newcastle, είναι σχεδόν το ίδιο με αυτό που είδαμε στο παιχνίδι του Σαββάτου. Ο Van Dijk έλαβε αμέσως κόκκινη κάρτα τότε, αλλά μάλλον οι κανονισμοί «διαφέρουν κατά περίπτωση». Θα περιμένατε τουλάχιστον μια αναθεώρηση VAR, αλλά αυτό ήταν προφανώς πολύ αισιόδοξο για να το περιμένουμε με όσα μάθαμε αργότερα.

Πώς ήταν τα φάουλ από και στον Μo?
Ο Μο Salah μπορεί να γκρεμίζεται από αντίπαλο στο γήπεδο πιάνοντας τον από το λαιμό του κάθε εβδομάδα και μετά βίας δεν βλέπει τίποτα ο διαιτητής. Αλλά όταν συνέβη σε αντίπαλο παρόμοιο σκηνικό το Σάββατο, ο επόπτης σήκωσε τη σημαία του και ο Hooper έδωσε φάουλ υπέρ της Tottenham.

Ο Robertson διεκδίκησε, αλλά ο Porro έκανε θέατρο
Στα τέλη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Robertson διεκδίκησε μια εναέρια μπάλα με τον Pedro Porro στο άκρο. Ο αριστερός μπακ της Liverpool είχε μάτια μόνο για την μπάλα. Ο αγκώνας του ήταν ψηλά αλλά τίποτα ασυνήθιστο για άλμα. Ο Porro το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο και ο Hooper έπεσε σε αυτό το λάθος κιε έδειξε την κίτρινη στον Σκωτσέζο. Ο Porro, εν τω μεταξύ, ξεκάθαρα κοίταζε τον Robertson μόνο κατά τη διάρκεια της διεκδίκησης και έδειξε την πρόθεση να παρέμβει μόνο στον παίκτη και όχι στην μπάλα.
Είναι «πολύ δύσκολο να το εντοπίσει» ο διαιτητής, ξεκάθαρα (λέμε τώρα…).

Θα μπορούσαμε πιθανώς να περάσουμε τον αγώνα με μια «λεπτή χτένα» και να εντοπίσουμε περισσότερα, αλλά αυτό που δείχνει η κατάσταση αυτή είναι η ανάγκη για μεταρρύθμιση και αλλαγή. Οι διαιτητές δεν μπορούν να αποφασίζουν το τελικό αποτέλεσμα ενός παιχνιδιού με τέτοιο τρόπο.

Οι Red fans εντόπισαν άλλα 4 λάθη του διαιτητή Simon Hooper
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com